!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (439/1050) > >>

gianic:

--- Quote from: Dasimo on November 25, 2015, 09:28:29 PM ---το NB ποτέ δεν με ενθουσίαζε......είχε ήδη χαθεί η ανωτερότητα του ΝΑ και ήταν ένα κατά ΠΟΛΥ χειρότερο αυτοκίνητο από το NC . Μπορώ όμως να μιλήσω πολύ θετικά για το NBFL που και ιδιαίτερα χρώματα απέκτησε άλλα και ποιοτικά έκανε μεγάλη διαφορά από το ΝΒ . Ίσως την κακή εντύπωση για το ΝΒ να μου την δίνουν τα μόδα κακοποιημένα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους.

--- End quote ---

Υπαρχουν ομως δυο γαματες εκδοσεις nb που θα παιρνα ξανα και ξανα χθες , το 1.8 anniversary και 1.8 limited (νομιζω;) που ειναι τα πρωτα με bilstein και 6αρι.

jSkyline:

--- Quote from: Dasimo on November 25, 2015, 09:28:29 PM ---το NB ποτέ δεν με ενθουσίαζε......είχε ήδη χαθεί η ανωτερότητα του ΝΑ και ήταν ένα κατά ΠΟΛΥ χειρότερο αυτοκίνητο από το NC . Μπορώ όμως να μιλήσω πολύ θετικά για το NBFL που και ιδιαίτερα χρώματα απέκτησε άλλα και ποιοτικά έκανε μεγάλη διαφορά από το ΝΒ . Ίσως την κακή εντύπωση για το ΝΒ να μου την δίνουν τα μόδα κακοποιημένα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους.

--- End quote ---

Βασικα NBFL είναι αυτο που εχω βάλει παραπάνω! Το ΝΒ και εμένα δε μου αρεσει ιδιαιτερα οπως επισης και γενικά ολα τα FL τα θεωρω καλυτερα απο τα πρώτα! Το NCFL παραυτα δεν εβγαινε ποτε σε Red Ebony Mica οποτε το θεωρω υποβαθμιση!

Σχετικά με τα χρώματα στο ΝΒ  παντως δεν συμφωνω υπηρχε και τοτε το Mahogany που τα εσπαγε απλα δεν το εχουμε δει στην Ελλάδα

--- Quote from: gianic on November 25, 2015, 09:58:08 PM ---

--- End quote ---

Υπαρχουν ομως δυο γαματες εκδοσεις nb που θα παιρνα ξανα και ξανα χθες , το 1.8 anniversary και 1.8 limited (νομιζω;) που ειναι τα πρωτα με bilstein και 6αρι.

--- End quote ---

To δευτερο που νομιζεις δεν υπάρχει! Αν εννοεις το BRG limited ηταν FL

gianic:
Νομιζεις!!! Εβγαινε μονο το 2000 μαυρο και πρασινο με 6αρι  και λευκα οργανα. Το εχει ο General Lee και παλιοτερα ο Lef205

jSkyline:

--- Quote from: gianic on November 25, 2015, 10:08:14 PM ---Νομιζεις!!! Εβγαινε μονο το 2000 μαυρο και πρασινο με 6αρι  και λευκα οργανα. Το εχει ο General Lee και παλιοτερα ο Lef205

--- End quote ---
Το memories πρωτης γενιάς λες μωρε! Ναι ισχυει ;) Αλλα εντάξει το BRG NBFL και το Memories 2 σαν αυτο που περιγραφω πιο πάνω είναι σαφώς ανωτερα οποτε επισκιαζει τα ΝΒ.

Καλά αυτο του Λευτερη το εχουμε ξαναπει ειναι ιστορικο αμάξι! Που να βρισκεται άραγε...!?

gianic:

--- Quote from: jSkyline on November 25, 2015, 10:12:38 PM ---
--- Quote from: gianic on November 25, 2015, 10:08:14 PM ---Νομιζεις!!! Εβγαινε μονο το 2000 μαυρο και πρασινο με 6αρι  και λευκα οργανα. Το εχει ο General Lee και παλιοτερα ο Lef205

--- End quote ---
Το memories πρωτης γενιάς λες μωρε! Ναι ισχυει ;) Αλλα εντάξει το BRG NBFL και το Memories 2 σαν αυτο που περιγραφω πιο πάνω είναι σαφώς ανωτερα οποτε επισκιαζει τα ΝΒ.

Καλά αυτο του Λευτερη το εχουμε ξαναπει ειναι ιστορικο αμάξι! Που να βρισκεται άραγε...!?

--- End quote ---

Δεν ειναι brg ειναι Emerald mica . Το brg ειναι μη μεταλλικο.

Που να βρισκεται;;Ελα ντε;;

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version