!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (438/1050) > >>

Dasimo:
όταν αγοράζεις ένα καινούργιο αμάξι έχει διαφορά αν είναι Niseko η SVP (μου αρέσει περισσότερο) . Όταν όμως αγοράζεις μεταχειρισμένο, ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ πρώτα αμάξι και μετά ραφές, ψιψικια και tabbac οροφές. Δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς. Για να το θέσω απλα......και σεξιστικά έχεις να διαλέξεις μεταξύ τριών μοντέλων...Την Λιντα την Κριστα και την Τονια να παντρευτείς (SVP, Niseko, mid )......και οι δυο πρώτες είναι πιο όμορφες άλλα η μία ήταν στην καλίμπρα να στρώσει από τις π@ρτούζες και η άλλη έκανε βίζιτες άλλα η τρίτη δεν είναι ΤΟΣΟ ΘΕΑ άλλα ήταν άπλα ένα μοντέλο που έκανε πασαρέλα.........εσύ ποιο θα διάλεγες δηλαδή . Και βέβαια αυτό που λέω δεν αφορά τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα (τα οποία και δεν γνωρίζω) άλλα αφορά ΟΛΗ την φιλοσοφία αγοράς μεταχειρισμένου. Τωρα αν είσαι τόσο τυχερός και πετύχεις την Λιντα χωρίς να χρειάζεται καλίμπρα..... ε τότε προχώρα! 

Gas21:

--- Quote from: jSkyline on November 25, 2015, 09:00:37 PM ---
--- Quote from: Gas21 on November 25, 2015, 08:56:06 PM ---Καλα δε βγαζει καπου ολο αυτό.
Προφανως ο καθενας εχει τα κριτηρια του και μιλαει υποκειμενικα.

--- End quote ---

Προφανώς! γιατι εγώ αν ειχα το δικό σου θα το ειχα ακόμα με τις 18αρες! Πολυ μου αρεσαν αυτες οι ζαντες!

--- End quote ---

Ειχαν πολύ ακραία specs  για μένα .   :baby:

georgep800:

--- Quote from: Dasimo on November 25, 2015, 09:09:50 PM ---όταν αγοράζεις ένα καινούργιο αμάξι έχει διαφορά αν είναι Niseko η SVP (μου αρέσει περισσότερο) . Όταν όμως αγοράζεις μεταχειρισμένο, ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ πρώτα αμάξι και μετά ραφές, ψιψικια και tabbac οροφές. Δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς. Για να το θέσω απλα......και σεξιστικά έχεις να διαλέξεις μεταξύ τριών μοντέλων...Την Λιντα την Κριστα και την Τονια να παντρευτείς (SVP, Niseko, mid )......και οι δυο πρώτες είναι πιο όμορφες άλλα η μία ήταν στην καλίμπρα να στρώσει από τις π@ρτούζες και η άλλη έκανε βίζιτες άλλα η τρίτη δεν είναι ΤΟΣΟ ΘΕΑ άλλα ήταν άπλα ένα μοντέλο που έκανε πασαρέλα.........εσύ ποιο θα διάλεγες δηλαδή . Και βέβαια αυτό που λέω δεν αφορά τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα (τα οποία και δεν γνωρίζω) άλλα αφορά ΟΛΗ την φιλοσοφία αγοράς μεταχειρισμένου. Τωρα αν είσαι τόσο τυχερός και πετύχεις την Λιντα χωρίς να χρειάζεται καλίμπρα..... ε τότε προχώρα!

--- End quote ---

Εγώ επιλέγω αυτή με τα μεγαλύτερα βυζιά! :coolio:

--- Quote from: Skyggedans on November 25, 2015, 09:02:36 PM ---
 υ.γ. Τα νίκελα δεν είναι για όλους bonus, George  :nod:

--- End quote ---

Σωστά! Όπως και τόσα άλλα που στην πλειοψηφία τους είναι πράγματα τελείως υποκειμενικά... ;)

jSkyline:
Τελος παντων για να το κλεισουμε μια και καλη το θέμα η καλύτερη εκδοση του MX5 είναι αυτή!  :giveheart:

η μάλλον σχεδόν αυτή! Γιατί το συγκεκριμενο ειναι του 2003+, ομως το αμάξι ξεκινησε να βγαίνει απο το 2003 σε αυτό το χρώμα με τιμονι nardi χωρις τη λευκη γραμμή, με τις 16αρες 5-στραβο-ακτινες με όλα τα δεσίματα και το κιβώτιο του Sporty και αποκλειστικά και μόνο 1.8! Και ναι ειναι και η πιο γαμάτη και σπανιοτερη εκδοση του ΜΧ, επίσης έχει και το άλλο περιεργο οτι φοράει το ιδιο χρώμα δερματα με του NB και ουτε τα σκουρα του δικου μου 2001-2003 ουτε τα ανοιχτόχρωμα του 2003-2005, ουτε τα ακόμα πιο σκουροχρωμα του Heritage!

Dasimo:
το NB ποτέ δεν με ενθουσίαζε......είχε ήδη χαθεί η ανωτερότητα του ΝΑ και ήταν ένα κατά ΠΟΛΥ χειρότερο αυτοκίνητο από το NC . Μπορώ όμως να μιλήσω πολύ θετικά για το NBFL που και ιδιαίτερα χρώματα απέκτησε άλλα και ποιοτικά έκανε μεγάλη διαφορά από το ΝΒ . Ίσως την κακή εντύπωση για το ΝΒ να μου την δίνουν τα μόδα κακοποιημένα που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version