!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
VasmaV:
όλα τα SVP, το ίδιο σαλόνι είχαν, δεν έχω αλλάξει κάτι εκεί.
Charlie:
esp έχουν και τα niseko, η μόνη διαφορά με το εξίσου ωραίο svp είναι το σοκολατί σαλόνι και κουκούλα, και οι ζάντες.
Αν και το svp είχε ακόμα καλύτερες όπου πουλιόταν ως Blaze/Prestige αλλά εδώ το φέρανε χωρίς τις BBS
http://www.roadster-nc.com/2013/05/blaze-zsport-edition.html
http://www.autoblog.com/2007/10/01/mazda-releases-mx-5-prestige-edition-in-japan/#slide-430857
:)
--- Quote from: Manolis on November 25, 2015, 02:12:47 PM ---
--- Quote from: georgep800 on November 24, 2015, 11:51:23 PM ---Δεν πειράζει που σου το ακύρωσε! Η έκδοση NISEKO είναι καλύτερη απο την SVP. Και γενικότερα απο οποιαδήποτε άλλη έκδοση! :coolio:
Δεν το ξέρω αυτό απο την Λάρισα πάντως, γενικά μιλάω.
--- End quote ---
Για ποιο λόγο είναι καλύτερο το νισεκο?Εντάξει ο σοβαρότερος είναι ότι το έχεις εσύ,αλλά άλλος λόγος υπάρχει?
Άντε να δεχτώ τις ζάντες,που ναι υπάρχει σαφής διαφορά,αλλά με δεδομένο ότι οι περισσότεροι κάτοχοι τις αλλάζουν
και αυτό θα έκανα και εγώ,δεν το βλέπω τόσο σημαντικό για να κάνει τόσο βέβαιη την πεποίθησή σου.
Το svp είναι εξίσου συλλεκτικό,αν όχι και περισσότερο,έχει χρωματάρα και επιπλέον έχει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα
των δύο αυτών εκδόσεων που είναι το esp.Επίσης από όσο θυμάμαι από το svp του Vasmav έχει και γαμω τα σαλόνια.
--- End quote ---
Manolis:
--- Quote from: Charlie on November 25, 2015, 05:28:49 PM ---esp έχουν και τα niseko, η μόνη διαφορά με το εξίσου ωραίο svp είναι το σοκολατί σαλόνι και κουκούλα, και οι ζάντες.
--- End quote ---
--- Quote from: Manolis on November 25, 2015, 02:12:47 PM ---Το svp είναι εξίσου συλλεκτικό,αν όχι και περισσότερο,έχει χρωματάρα και επιπλέον έχει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα
των δύο αυτών εκδόσεων που είναι το esp.
--- End quote ---
georgep800:
--- Quote from: Manolis on November 25, 2015, 02:12:47 PM ---
--- Quote from: georgep800 on November 24, 2015, 11:51:23 PM ---Δεν πειράζει που σου το ακύρωσε! Η έκδοση NISEKO είναι καλύτερη απο την SVP. Και γενικότερα απο οποιαδήποτε άλλη έκδοση! :coolio:
Δεν το ξέρω αυτό απο την Λάρισα πάντως, γενικά μιλάω.
--- End quote ---
Για ποιο λόγο είναι καλύτερο το νισεκο?Εντάξει ο σοβαρότερος είναι ότι το έχεις εσύ,αλλά άλλος λόγος υπάρχει?
Άντε να δεχτώ τις ζάντες,που ναι υπάρχει σαφής διαφορά,αλλά με δεδομένο ότι οι περισσότεροι κάτοχοι τις αλλάζουν
και αυτό θα έκανα και εγώ,δεν το βλέπω τόσο σημαντικό για να κάνει τόσο βέβαιη την πεποίθησή σου.
Το svp είναι εξίσου συλλεκτικό,αν όχι και περισσότερο,έχει χρωματάρα και επιπλέον έχει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα
των δύο αυτών εκδόσεων που είναι το esp.Επίσης από όσο θυμάμαι από το svp του Vasmav έχει και γαμω τα σαλόνια.
--- End quote ---
Η έκδοση NISEKO λοιπόν είναι όχι απλά καλύτερη απο την SVP, αλλά ΠΟΛΥ καλύτερη και με διαφορά!!! Και εξηγούμε:
1. Η έκδοση NISEKO είναι νεότερη της SVP. Και άρα με το mιni face lift!
2. Η έκδοση NISEKO έχει πινελιές νικελ περιμετρικά κάνοντας την πιο μουράτη!
3. Η έκδοση NISEKO έχει ομοιόμορφο δερμάτινο σαλόνι ΚΑΙ στο τιμόνι/λεβιέ/χειρόφρενο.
4. Η έκδοση NISEKO έχει KAI κουκούλα στο χρώμα του δερμάτινου σαλονιού κάνοντας την ακόμα πιο ξεχωριστή!
5. There is no number five dude.
6. Η έκδοση NISEKO έχει αντικειμενικά ζάντες άπαιχτες. Ακόμα και αν δεν αρέσουν σε κάποιον, επειδή είναι τόσο περιζήτητες, τις πουλάει σε χρόνο dt και παίρνει αυτές που θέλει(μπορεί και τσάμπα καθώς οι NΙSEKO πιάνουν υψηλή τιμή)!
8)
ΥΓ. Το ESP δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το αναφέρεις...είναι περιττό! :llol:
Manolis:
Έγραψα ότι είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των δυο αυτών εκδόσεων.Τι ακριβώς σ αυτό σου φαίνεται αστείο?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version