!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
georgep800:
--- Quote from: philosopher on November 21, 2015, 03:31:43 PM ---
Αυτό που περιγράφεις πιστεύεις ότι είναι ο κανόνας δηλαδή? :yawn: Να μου πεις θρασύ αυτόν που έπαιρνε 30Κ το χρόνο και πήρε καγιέν φεραρικά και δε συμμαζεύεται να κάνουμε σοβαρή κουβέντα. Τώρα με το μιάτα που μερικοί το πήραν καινούριο κάτω και από 20Κ τι θρασύτητα και υπέρβαση αποτελεί ? Εξαιρώ προφανώς τους ελαφρόμυαλους που παίρνουν 10Κ και αγοράζουν αμάξι 20 ή 30Κ που σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν το κανόνα.
--- End quote ---
Ναι, ακριβώς αυτό εννοώ. Όλοι αυτοί που περιγράφω κατά την γνώμη μου αποτελούν τον κανόνα. Αν δεν αποτελούσαν τον κανόνα στην αγορά δεν θα είχαν διαμορφωθεί αυτές οι τιμές/πάτος. Εκτός και αν πιστεύεις ότι αυτό οφείλεται κάπου αλλού. ΠΟΥ?
--- Quote from: philosopher on November 21, 2015, 03:31:43 PM ---Αυτό που περιέγραψα εγώ πιο πριν και που σου λέει ο Gas πιο πάνω είναι ο κανόνας για τους αγοραστές, το ξέρω γιατί και εγώ προσπάθησα να το πουλήσω και ο μόνος σοβαρός από τους δεκάδες υποψήφιους αγοραστές μπήκε στο ίδιο τσουβάλι στο τέλος.
--- End quote ---
Το κατανόησα γι' αυτό έκανα και 'γω το διαχωρισμό και έγραψα πως αυτό για το οποίο μιλάς εσύ και ο Gas είναι η μια πλευρά. Η οποία αλληλένδετη με την πλευρά που περιγράφω.
ΥΓ. Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε κάποιον προσωπικά, γενικά μιλάω.
selito:
--- Quote from: georgep800 on November 21, 2015, 04:13:24 PM ---
Ναι, ακριβώς αυτό εννοώ. Όλοι αυτοί που περιγράφω κατά την γνώμη μου αποτελούν τον κανόνα. Αν δεν αποτελούσαν τον κανόνα στην αγορά δεν θα είχαν διαμορφωθεί αυτές οι τιμές/πάτος. Εκτός και αν πιστεύεις ότι αυτό οφείλεται κάπου αλλού. ΠΟΥ?
--- End quote ---
Πιστεύεις πως ένα αμάξι σχεδόν 10ετίας, με αρχική τιμή από 21.000, με έναν μέσο όρο 80.000-90.000χλμ (με ό,τι φθορές συνεπάγοντε) μπορεί να πιάσει παραπάνω?
Λάβε υπόψην σου πως τα extra δεν αυξάνουν μεταπολιτική αξία, εκτός αν στοχεύεις σε ένα συγκεκριμένο κοινό, άρα δεν αναφέρεσαι πλέον στον κανόνα, και πως δεν μιλάμε για ευκαιρίες.
Υπάρχει και μια διαφορά στην "τιμή πάτο" και στην "τιμή ξεφτίλα", γιατί μάλλον τα μπερδεύουμε αυτά.
Δεν πιστεύω πως ένα NC του 2006-2008 αξίζει πάνω από 9.000, αλλά και ούτε κάτω από 7.500.
Προφανώς και δεν μιλάω για εξαιρέσεις και σχολιάζω τελείως φιλικά :coolio:
Πάμε στα "δικά" μας τώρα...
--- Quote from: philosopher on November 21, 2015, 03:36:36 PM ---Δεν έχω βρει ακόμα δουλειά να μου κάνει στο αμάξι, κάτσε όταν έρθει το κιτ να πάω αν είναι να μου το εγκαταστήσει :angel: O0
--- End quote ---
Λάθος γωνία λήψης Νίκο, έχασες το "φαράγγι της Σαμαριάς" του μέγα Έλλην μάστορα :llol:
georgep800:
--- Quote from: selito on November 21, 2015, 04:44:11 PM ---
--- Quote from: georgep800 on November 21, 2015, 04:13:24 PM ---
--- End quote ---
Πιστεύεις πως ένα αμάξι σχεδόν 10ετίας, με αρχική τιμή από 21.000, με έναν μέσο όρο 80.000-90.000χλμ (με ό,τι φθορές συνεπάγοντε) μπορεί να πιάσει παραπάνω?
Λάβε υπόψην σου πως τα extra δεν αυξάνουν μεταπολιτική αξία, εκτός αν στοχεύεις σε ένα συγκεκριμένο κοινό, άρα δεν αναφέρεσαι πλέον στον κανόνα, και πως δεν μιλάμε για ευκαιρίες.
Υπάρχει και μια διαφορά στην "τιμή πάτο" και στην "τιμή ξεφτίλα", γιατί μάλλον τα μπερδεύουμε αυτά.
Δεν πιστεύω πως ένα NC του 2006-2008 αξίζει πάνω από 9.000, αλλά και ούτε κάτω από 7.500.
Προφανώς και δεν μιλάω για εξαιρέσεις και σχολιάζω τελείως φιλικά :coolio:
--- End quote ---
Σωστά! Συμφωνώ σε όλα όσα αναφέρεις! :good: Οτιδήποτε πέρα απο αυτά είναι εκτός πραγματικότητας... :good:
heras:
Λάθος γωνία λήψης Νίκο, έχασες το "φαράγγι της Σαμαριάς" του μέγα Έλλην μάστορα :llol:
--- End quote ---
Εννοεις την all time classic τριχωτη κωλοσχισμη?? :llol:
selito:
--- Quote from: heras on November 21, 2015, 08:28:14 PM ---
--- End quote ---
Εννοεις την all time classic τριχωτη κωλοσχισμη?? :llol:
--- End quote ---
αυτό ακριβώς Βαγγέλη.. :trge:
What has been seen, can not be unseen... :llol:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version