!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
selito:
--- Quote from: philosopher on November 20, 2015, 05:04:03 PM ---
--- Quote from: iliasfyntanidis on November 20, 2015, 04:26:30 PM ---
--- Quote from: RustRat on November 20, 2015, 04:16:07 PM ---Να πάρω ΝΑ ή ΝΒ;
Στάλθηκε από το GT-N5100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- End quote ---
Αν πεις τα κάλαντα παίζει να πάρεις και ND.
Υπομονή μόνο να επέλθει η απόλυτη εξαθλίωση.
Στον δρόμο είναι....
--- End quote ---
Προλαβαίνω να πουλήσω πριν έρθει η το'χασα το τρένο???
--- End quote ---
Νίκο, άσε το τραίνο του ND, πάρε το τραίνο του ΟΣΕ και ανέβα μάγιστρο :axe: :llol:
Gas21:
Πολλοι λενε "τετοια εποχη φτώχιας-κρισης- λιμοκτονιας πρεπει να ριξεις την τιμη".
Λαθος.
Αν εισαι αγοραστης και θέλεις " ειδος πολυτελείας" σε τετοια περιοδο, κατσε και πληρωσε το.Στο κατω κατω εσυ εισαι ο θρασύς που θες τετοιες "χλιδες" τωρα.
Δε σου φταιει ο πωλητης να του ζαλιζεις τα @@.
Γενικα μιλαω οχι συγκεκριμενα σε καποιον.
georgep800:
--- Quote from: Gas21 on November 20, 2015, 07:01:03 PM ---Πολλοι λενε "τετοια εποχη φτώχιας-κρισης- λιμοκτονιας πρεπει να ριξεις την τιμη".
--- End quote ---
Απο την πλευρά του αγοραστή θα ακούσεις πολλά και αυτό ίσως να είναι το λιγότερο... Το θέμα είναι αν ένας πωλητής έχει και σε ποιο βαθμό, επηρεαστεί απο τις καταστάσεις γενικότερα.
--- Quote from: Gas21 on November 20, 2015, 07:01:03 PM --- Αν εισαι αγοραστης και θέλεις " ειδος πολυτελείας" σε τετοια περιοδο, κατσε και πληρωσε το.Στο κατω κατω εσυ εισαι ο θρασύς που θες τετοιες "χλιδες" τωρα.
Δε σου φταιει ο πωλητης να του ζαλιζεις τα @@.
Γενικα μιλαω οχι συγκεκριμενα σε καποιον.
--- End quote ---
Αυτό που περιγράφεις είναι η μία πλευρά. Αυτή του αγοραστή. Η άλλη πλευρά είναι αυτή του πωλητή. Ο οποίος πωλητής ήταν θρασύς όταν στην αγορά του αυτοκινήτου έκανε ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ. Και τώρα είναι μονόδρομος να το σκοτώσει/χαρίσει.... Τρανά παραδείγματα τα Porsche Cayenne και ένα σωρό άλλες γερμανικές(και όχι μόνο) μ@λ@κίες. Δες τι τιμές έχουν και θα καταλάβεις τι εννοώ. Ξέρεις προς τι αυτή η κατάντια; Στην θρασύτητα των τότε αγοραστών, σε συνδυασμό με την κατάσταση της οικονομίας.
Άσε εμάς! 8) Εμείς το NISEKO θα το τιμολογήσουμε 20Κ και ΑΝ βρεθεί κανένας εξωγήινος θα το δώσουμε και θα πάρουμε ND! :coolio:
philosopher:
--- Quote from: georgep800 on November 21, 2015, 12:05:22 AM ---
Αυτό που περιγράφεις είναι η μία πλευρά. Αυτή του αγοραστή. Η άλλη πλευρά είναι αυτή του πωλητή. Ο οποίος πωλητής ήταν θρασύς όταν στην αγορά του αυτοκινήτου έκανε ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ. Και τώρα είναι μονόδρομος να το σκοτώσει/χαρίσει.... Τρανά παραδείγματα τα Porsche Cayenne και ένα σωρό άλλες γερμανικές(και όχι μόνο) μ@λ@κίες. Δες τι τιμές έχουν και θα καταλάβεις τι εννοώ. Ξέρεις προς τι αυτή η κατάντια; Στην θρασύτητα των τότε αγοραστών, σε συνδυασμό με την κατάσταση της οικονομίας.
Άσε εμάς! 8) Εμείς το NISEKO θα το τιμολογήσουμε 20Κ και ΑΝ βρεθεί κανένας εξωγήινος θα το δώσουμε και θα πάρουμε ND! :coolio:
--- End quote ---
Αυτό που περιγράφεις πιστεύεις ότι είναι ο κανόνας δηλαδή? :yawn: Να μου πεις θρασύ αυτόν που έπαιρνε 30Κ το χρόνο και πήρε καγιέν φεραρικά και δε συμμαζεύεται να κάνουμε σοβαρή κουβέντα. Τώρα με το μιάτα που μερικοί το πήραν καινούριο κάτω και από 20Κ τι θρασύτητα και υπέρβαση αποτελεί ? Εξαιρώ προφανώς τους ελαφρόμυαλους που παίρνουν 10Κ και αγοράζουν αμάξι 20 ή 30Κ που σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν το κανόνα.
Αυτό που περιέγραψα εγώ πιο πριν και που σου λέει ο Gas πιο πάνω είναι ο κανόνας για τους αγοραστές, το ξέρω γιατί και εγώ προσπάθησα να το πουλήσω και ο μόνος σοβαρός από τους δεκάδες υποψήφιους αγοραστές μπήκε στο ίδιο τσουβάλι στο τέλος.
philosopher:
--- Quote from: selito on November 20, 2015, 06:15:44 PM ---Νίκο, άσε το τραίνο του ND, πάρε το τραίνο του ΟΣΕ και ανέβα μάγιστρο :axe: :llol:
--- End quote ---
Δεν έχω βρει ακόμα δουλειά να μου κάνει στο αμάξι, κάτσε όταν έρθει το κιτ να πάω αν είναι να μου το εγκαταστήσει :angel: O0
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version