!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (44/1050) > >>

Αετός:
Ακου να δεις φιλε Ακη,
το αμαξι οπτικα φαινεται καλο και η τιμη σπεσιαλ,αλλα πρεπει να μαθεις περισσοτερα στοιχεια,οπως τον προηγουμενο ιδιωκτητη για να αντλησεις πληροφοριες,οπως και απο την πινακιδα του αυτ/του μπορεις με ενα γνωστο ασφαλιστη να μαθεις απο την ΥΣΑ (υπηρεσια στατιστικης ασφαλειων) αν εχει ποτε τρακαρει.
Επισης αν εχεις εναν γνωστο φαναρτζη ναναι γατωνι,θα σου πει με (χρωματογραφο) λεπτομερεια το ιστορικο του και πιο κομματι εχει ξαναβαφτει.
Επισης ενας καλος μηχανικος μπορει ανετα να καταλαβει αν τα χλμ ειναι πραγματικα και την γενικη κατασταση του.
Εκτος αν καποιος απο εδω μεσα το γνωριζει.
Αν ολα πανε καλα,συντομα θα σου πουμε τα ...καλοριζικα!!!

iNFiNiTy:
Ζήτησε από τον έμπορο να σου δώσει το δελτίο συντήρησης της mazda. Είναι ηλεκτρονικό. Πήγαινε από τη mazda να κάνεις match και να δεις αν ανταποκρίνεται σε ρεαλιστική χρήση.

Akis_theo:
Μηχανικο και φαναρτζη θεωρω εχω πολυ καλους.. απο κει και περα δεν ξερω αν ο μαντρας δεχτει το αμαξι να μεταφερθει στο χωρο τους...και αυτο με προβληματιζει

Στάλθηκε από το GT-I9305 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αετός:
Οπως και ναχει χρειαζεται λιγο τρεξιμο,ξεκινα απο το βιβλιο σερβις που σου λεει και ο φιλος iNFiNiTy και μετα πηγαινε εκει που τα εκανε μηπως και βγαλεις ακρη.

ELTASSOS:
ta xlm τα ελεγχεισ με αριθμο κυκλοφοριας η αριθμο πλαισιου απο το ηλεκτρονικο σερβισ....σε επισημο ΜΑΖΔΑ σερβισ
....επισησ ΚΑΙ απο το χαρτι ΚΤΕΟ που αναγραφονται οταν περναει...

Αν δεν εχει πινακιδεσ μπορει να το παει με ΔΟΚ η να τις παρει πισω προσωρινα για ελεγχο..4 ευρω η μερα.

Η ασφαλεια ομως ειναι ενα θεμα, μηπωσ κατσει καμμια στραβη στο δρομο προσ το συνεργειο..αλλα οι σωστοι επαγγελματιες εχουν λυση ειτε με προσωρινη και ακυρωση μετα ανευ κοστους. Δεν ξερω αν οι ΔΟΚ εμπεριεχουν και ασφαλεια, καθε εμπορας δικαιουται ενα ζευγαρι ΔΟΚ και πληρωνει τοπ ασφαλιστρα και ισχυουν για οποιο αυτοκινητο κινει καθε φορα...νομιζω, δεν ειμαι σιγουροσ,

ρωτα η να μας πει κανενας ασφαλιστης.

Στα λεω αυτα,  ωστε αν ο εμπορας σου αρχισει τα σου-ξου-μου να ξερεισ τι ισχυει και αν αυτα που λεει ειναι προσχηματα και θελει να αποφυγει τον ουσιαστικο ελεγχο απο μερους σου.

Καλη τυχη

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version