!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (426/1050) > >>

MaKiS_:

7000€ ειναι πλεον λογικη τιμη για ΜΧ5, αυτοι που κρατανε τις τιμες υψηλοτερα απλα ειναι τυχεροι αν τελιακ καταφερουν να τα πουλησουν. Εχει πεσει αρκετα η ζητηση του μοντελου. Του χρονου το καλοκαιρι θα υπαρχουν πολλα στα 6500, και μετα το καλοκαιρι πολλα στα 6000€. Τα χρεπια NC θα πωλουνται στα 5000-5500.
[/quote]

Επίσης, αν κάνετε υπομονή κανένα χρόνο ακόμα η ζήτηση του μοντέλου θα πέσει σε μηδενικά επίπεδα και δεν θα πωλούνται πια, θα χαρίζονται. Τα δε χρέπια, θα τα δίνουν δώρο με 1000Ε επιπλέον.
Επιπλέον, παρόμοια πορεία θα ακολουθήσει και το ND, το οποίο λόγω κρίσης θα πέσει σε αυτά τα επίπεδα τιμών μέσα σε 5 το πολύ χρόνια, οπότε λίγη υπομονή ακόμα θα σας ανταμείψει.
...Όλες αυτές οι προφητείες είναι τελείως αβάσιμες και όσοι τις ακολούθησαν απλά έμειναν χωρίς αμάξι...

philosopher:

--- Quote from: MaKiS_ on November 20, 2015, 09:11:17 AM ---Επίσης, αν κάνετε υπομονή κανένα χρόνο ακόμα η ζήτηση του μοντέλου θα πέσει σε μηδενικά επίπεδα και δεν θα πωλούνται πια, θα χαρίζονται. Τα δε χρέπια, θα τα δίνουν δώρο με 1000Ε επιπλέον.
Επιπλέον, παρόμοια πορεία θα ακολουθήσει και το ND, το οποίο λόγω κρίσης θα πέσει σε αυτά τα επίπεδα τιμών μέσα σε 5 το πολύ χρόνια, οπότε λίγη υπομονή ακόμα θα σας ανταμείψει.
...Όλες αυτές οι προφητείες είναι τελείως αβάσιμες και όσοι τις ακολούθησαν απλά έμειναν χωρίς αμάξι...

--- End quote ---

:llol: :llol: :llol: :llol: Ά ρε Μάκη μ' έκανες και γέλασα πρωί πρωί.
Και λίγα λες πάντως μεταξύ μας  8)
Και εγώ ξέρεις περιμένω να φτάσουν κάπου στο 10άρικο τα //M coupe να πάρω ένα   :angel:

--- Quote from: heras on November 19, 2015, 09:25:20 PM ---Αν δεν καιγεται να πουλησει ρε παιδια πως και ο ιδιος θα παει στο επομενο που θελει να παρει? Ουτε αυτος θα αγορασει τοτε και θα καθεται να ονειροπολει...

--- End quote ---

Αυτό το έχουμε συζητήσει και λίγες σελίδες πιο πριν και συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε, για μερικούς ανθρώπους η πώληση και η αγορά νέου αυτοκινήτου απλά δεν είναι αυτοσκοπός.
Εγώ ας πούμε για να το κρατήσω πήρα δεύτερο  O0

Dasimo:
μόλις φύγουν απο τα αμαξια απο νεους γονείς, νιοπαντρα ζευγαρια, χρεωκοπημενους νεους.....(δυστυχως) οι τιμές θα σταθεροποιηθούν. Επίσης η έλευση του νέου σε τιμή περι τα 23 εως 27 χιλιάρικα, σε συνδυασμό με το οτι δεν πωλούνται πλέον καλα nb θα σταθεροποιησει τις τιμές μεταξύ 7 και 10 χιλιαδων ευρώ, αναλόγως την ποιότητα ασχέτως εκδοσης και εξοπλισμού . Κατα  την γνωμη μου οι δευτεροι αγοραστές ειναι οι πλέον συνειδητοποιημενοι. Σε κάθε περίπτωση η τιμές θα ειναι στα επίπεδα της διλιτρης Ζ4.     

philosopher:

--- Quote from: Dasimo on November 20, 2015, 10:08:55 AM ---μόλις φύγουν απο τα αμαξια απο νεους γονείς, νιοπαντρα ζευγαρια, χρεωκοπημενους νεους.....(δυστυχως) οι τιμές θα σταθεροποιηθούν. Επίσης η έλευση του νέου σε τιμή περι τα 23 εως 27 χιλιάρικα, σε συνδυασμό με το οτι δεν πωλούνται πλέον καλα nb θα σταθεροποιησει τις τιμές μεταξύ 7 και 10 χιλιαδων ευρώ, αναλόγως την ποιότητα ασχέτως εκδοσης και εξοπλισμού . Κατα  την γνωμη μου οι δευτεροι αγοραστές ειναι οι πλέον συνειδητοποιημενοι. Σε κάθε περίπτωση η τιμές θα ειναι στα επίπεδα της διλιτρης Ζ4.   

--- End quote ---

Η δίλιτρη Ζ4 παίζει 25-27 μτχ, εκεί προβλέπεις ότι θα σταθεροποιηθεί και το μαιτάκι? Μια χαρά μας βρίσκω όλους  ;D :tease:

Dasimo:
Δεν νομίζω ότι έχεις δίκιο ....http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6264005/

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version