!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Dasimo:
τα καλα nc φευγουν νυχτα πανω απο 8 χιλιαρικα και δεν μεμουν για το επομενο πρωι.....τα αλλα μενουν και πεφτουν. Αν καποιος θελει καλο αμαξι και θελει ΜΟΝΟ MX-5 θα ψαξει, θα περιμενει και οταν το βρει δεν θα κανει παζαρια....γιατι γνωριζει οτι αυτο που κανει 8 και αυτο που κανει 6 θα ειναι διαφορετικα αμαξια σε 6 μηνες που αυτο που κανει 6 θα κρασαρει. Γνωμη μου
nc turbo:
δεν περιμενα να ειναι σε τετοια κατασταση αλλα οσο ζεις μαθαινεις.
οσο για την τιμη η γνωμη μου ειναι οτι εκει πρεπει να ειναι, θα ξαναπω οτι ισως φταει που ημουν τυχερος και πηρα το δικο μου το 2012 6 ετων αυτοκινητο τοτε με 7.000 (θα μου πειτε ειναι δυλιτρο και τα σκοτωναν.)
με αυτο το σκεπτικο εγω αν το εδινα ποσο θα πρεπε να το πουλησω???
ο καθενας βεβαια τα υπολιζει αλλιως. το δυλιτρο μπορει να ειναι καλυτερο αλλα τσουζει πολυ καθε δεκεμβρη! :o
giannisnaoussa:
Σ ευχαριστω Αχιλλεα, με το μειονεκτημα της αποστασης κ του χρονου πιστευω οτι δυσκολα θα βρω κατι σωστο κ καλο, αλλα η ελπιδα πεθενει τελευταια
dimitrisz:
--- Quote from: Dasimo on November 19, 2015, 09:52:55 PM ---τα καλα nc φευγουν νυχτα πανω απο 8 χιλιαρικα και δεν μεμουν για το επομενο πρωι.....τα αλλα μενουν και πεφτουν. Αν καποιος θελει καλο αμαξι και θελει ΜΟΝΟ MX-5 θα ψαξει, θα περιμενει και οταν το βρει δεν θα κανει παζαρια....γιατι γνωριζει οτι αυτο που κανει 8 και αυτο που κανει 6 θα ειναι διαφορετικα αμαξια σε 6 μηνες που αυτο που κανει 6 θα κρασαρει. Γνωμη μου
--- End quote ---
δε στεκει αυτο που λες. καποιο αμαξι πρεπει να εχει κατι πολυ χοντρο για να μη βγαλει 6μηνο. Που θα κανει καραμπαμ σε ενδεχομενο ελεγχο πριν την αγορα. Επισης μιλαμε για mazda Και οχι για fiat, δε σπανε ετσι για πλακα.
Το αν ειναι στουκαρισεμνο ή οχι ειναι σχετικα ευκολο να το δεις, αρκει να πας στους αντιστοιχους μαστορες και στον ασφαλιστη. για τα μηχανολογικα αν ο μηχανικος ειναι γατα θα δει αν το αμαξι θα σκορπισει ή οχι σε ενα 6μηνο...
Πολλα απο τα φτηνα που NC που ειδα οταν εψαχνα αμαξι ηταν μια χαρα απο αποψη μηχανολογικων. Για την ακριβεια ενα ή δυο μονο θυμαμαι να απερριψα λογω κακης μηχανολογικης καταστασης. Τα περισσοτερα φτηνα απλα θελουν πολλα μαζεματα σε αναλωσιμα, εξ ου και οι χαμηλες τιμες, ειτε εχουν χοντρη στουκα και ασχημα βαψιματα.
7000€ ειναι πλεον λογικη τιμη για ΜΧ5, αυτοι που κρατανε τις τιμες υψηλοτερα απλα ειναι τυχεροι αν τελιακ καταφερουν να τα πουλησουν. Εχει πεσει αρκετα η ζητηση του μοντελου. Του χρονου το καλοκαιρι θα υπαρχουν πολλα στα 6500, και μετα το καλοκαιρι πολλα στα 6000€. Τα χρεπια NC θα πωλουνται στα 5000-5500.
Dasimo:
δηλαδη ενα αμαξι που μπορει να ειναι 4ο σε γκαραζ αχρησιμοποιητο, με 20χιλιαδες χλμ.....πρεπει να κανει οσο ενα που εχει φαει την Αθηνα με το κουταλι,εχει 150χιλιαδες χλμ, το εχουν λιωσει στα μπαντιλικια, και ειναι χιαρκως στους κοφτες? Εγω προσωπικα ειδα και απεριψα πολλα φθηνα αυτοκινητα. Απλα ηξερα οτι το κακο αμαξι θα το πληρωνα πολυ περισσοτερο
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version