!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (419/1050) > >>

panos444:

--- Quote from: heras on November 14, 2015, 01:08:01 PM ---Καλη η Αρτεμις τουλαχιστον? 

--- End quote ---
Ήταν το πρώτο πράγμα που Ρώτησα τον αδερφό μου!!! Χαχαχα! (Εγώ είμαι Θεσσαλονίκη και εκείνος τραβάει όλο το "μανίκι"..! ) Δεν μου απάντησε γιατί ήταν με την νύφη μου!
Ότι τα hardtop έχουν πιο πολλά χιλιόμετρα δεν ισχύει πιστεύω. Τα μισά που είναι στο car έχουν γυρισμένα χιλιόμετρα. Και είναι κραυγαλέα κιόλας. Το θεωρώ " φυσιολογική φθορά " τα 10 χιλιάδες χιλιόμετρα τουλάχιστον κάθε χρόνο. Δεν έχει μοτέρ σμαρτ ή κάποιο άλλο με "ημερομηνία λήξης". Δεν ψάχνω ούτε να είναι ατρακαριστο ούτε να έχει 20 ή 30 χιλιάδες χιλιόμετρα. Ψάχνω ένα που το χτύπημα θα είναι φτιαγμένο σωστά, και να μην είναι base. Αν δε είναι και mini facelift θα ήταν τέλεια! Δεν υπάρχει κανένα μέχρι τα 7 χιλιάρικα.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

anvas94:
καλησπέρα! πήρα το καλοκαίρι από ένα παππου πρώτο  χέρι ένα nb 1.6 πρώτο χέρι και γενικά σε άψογη κατασταση.apo την πρωτη στιγμή ηθελα να βαλω σαλίγκαρο... (καταρχάς έχει ακούσει κανεις κανένα tubro 'kit' προς πώληση? ? σκεφτόμουνα μήπως το έδινα και να έπαιρνα ένα "μιατακι" που βρήκα στο car αλλα είμαι μπερδεμένος.ξέρει κανεις για αυτό το αμάξι κάτι ( http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7033346/  ) ? σκέφτομαι μήπως αν κάτσει και το δώσω το δικό μου και πάρω το άλλο που βρήκα μου βγει πιο φτηνά ,  αλλα από την άλλη σαν πρώτο αμάξι το nb μου το έχω αγαπήσει και έχω βάλει 5-6 πραγματάκια που γουστάρω πάνω... επίσης το αμάξι το έχω ψάξει μέσα-έξω και είναι πεντακάθαρο και σε άψογη κατάσταση (εκτος από κάτι λεπτομέρειες) και για αυτόν τον λόγο "ψιλοκολαω" στο τι να κάνω. πιστεύω να μην σας μπέρδεψα.ακούω γνώμες!

Dasimo:

--- Quote from: heras on November 14, 2015, 02:38:03 PM ---Κι ετσι να ειναι τα πραγματα που ειναι το προβλημα? Πολλοι απο μας τα χουμε ως μοναδικα και καθημερινα, κανουμε 100 χλμ τη μερα, παρκαρουμε στο δρομο και δεν ειμαστε με ενα σφουγγαρι ή μια αλοιφη στο χερι να γυαλιζουμε

Σιγα το εξωτικο αυτοκινητο για να το βγαζεις 2 φορες το μηνα !! Ασε που οταν το οδηγεις καθε μερα το χαιρεσαι και το μαθαινεις καλυτερα

Δεν εχουν  ολοι τη δυνατοτητα να εχουν κι αλλα αυτοκινητα ή μηχανακια...ποσο μαλλον στις μερες μας

ΥΓ Το 8αρι πηρε ποδι  :coolio:

--- End quote ---

Δεν διαφώνησα, ίσα-ίσα και πολύ καλά κάνουμε όσοι το κάνουμε, απλά την δική μου εμπειρία από την ερευνά μου παραθέτω.

Gas21:
Πάντως RC  σε αριστη κατασταση και κάτω απο 7000 δεν παίζει να βρείς,ούτε και NC.
Το οτι πριν το πουλησεις μπορεις να το περασεις ενα detailing  μεσα εξω και να "φαίνεται καινουριο " δεν το κανει αυτομάτως καλοδιατηρημενο.
Οπότε προσοχή .

Dasimo:

--- Quote from: Gas21 on November 14, 2015, 06:39:27 PM ---Πάντως RC  σε αριστη κατασταση και κάτω απο 7000 δεν παίζει να βρείς,ούτε και NC.
Το οτι πριν το πουλησεις μπορεις να το περασεις ενα detailing  μεσα εξω και να "φαίνεται καινουριο " δεν το κανει αυτομάτως καλοδιατηρημενο.
Οπότε προσοχή .

--- End quote ---

Δεν θα μπορούσες να το πεις καλύτερα.....εγω αναγκάστηκα και πήρα NC του 2006 με 8650 ακατέβατα λόγω της κατάστασης του και έβρισκα του 2008 χρέπια με 6500 έως 7500....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version