!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
heras:
Καλη η Αρτεμις τουλαχιστον? :P
Dasimo:
Η δίκη μου εμπειρική παρατήρηση ειναι μετα απο 26 nc σε αναλογία 9 rc και 17 cabrio οτι απο όσα ειδα ήταν ΠΟΛΥ πιο προσεγμένα τα cabrio για κάποιο λόγο. Η μόνη λογική εξήγηση που υπάρχει για αυτο ειναι οτι το rc χρησιμοποιείται περισσότερο ως dd vs του cabrio του οποίου οι ιδιοκτήτες πρεπει να ειναι ένα τι πιο συνειδητοποιημενοι απο τους rc. Πολλά επιπόλαια χτυπήματα, γρατζουνιές απο τους rc σημάδι καθημερινής χρήσης . Επισης ενισχυτικό αυτής της θεωρίας ειναι οτι σχεδόν ΟΛΑ τα rc έχουν ΠΟΛΛΑ χιλιόμετρα.
Sent from my iPad using Tapatalk
heras:
Κι ετσι να ειναι τα πραγματα που ειναι το προβλημα? Πολλοι απο μας τα χουμε ως μοναδικα και καθημερινα, κανουμε 100 χλμ τη μερα, παρκαρουμε στο δρομο και δεν ειμαστε με ενα σφουγγαρι ή μια αλοιφη στο χερι να γυαλιζουμε
Σιγα το εξωτικο αυτοκινητο για να το βγαζεις 2 φορες το μηνα !! Ασε που οταν το οδηγεις καθε μερα το χαιρεσαι και το μαθαινεις καλυτερα
Δεν εχουν ολοι τη δυνατοτητα να εχουν κι αλλα αυτοκινητα ή μηχανακια...ποσο μαλλον στις μερες μας
ΥΓ Το 8αρι πηρε ποδι :coolio:
jSkyline:
--- Quote from: heras on November 14, 2015, 02:38:03 PM ---ΥΓ Το 8αρι πηρε ποδι :coolio:
--- End quote ---
Και το ΜΧ πολυ το εχεις κρατησει και μου κανει εντυπωση :P
heras:
Δε γινοταν να εχω 2 αυτοκινητα γιατι αλλαξαν ξαφνικα καποια δεδομενα
Το ΜΚ1.5 θα το κρατησω μεχρι να μπορεσω να παρω κατι πιο δυνατο, ιδανικα ενα S2000. Τελικα συνειδητοποιησα οτι ειμαι μπολιασμενος για μικρα και ελαφρια αυτοκινητα. Τρομερο το 8αρι αλλα αρκετα βαρυ σαν αυτοκινητο και αισθηση αν το παιρνες μετα το mx5. Αυτη η καρτιστικη αισθηση με εξιταρει οποτε δεν υπηρχε λογος να το εχω κι αυτο, μαζι με καποια θεματακια που δεν εκατσα να ασχοληθω καν. Και το τελευταιο...οι πισω θεσεις και ο μεγαλος ογκος μου ηταν παντελως αχρηστα και με δυσκολευαν στο παρκαρισμα εδω οπου καθε εκατοστο μετραει. Εκανα την καβλαντα μου και μου περασε
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version