Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]  (Read 970679 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

November 05, 2015, 01:58:43 PMReply #2070

Offline panos444

Re: Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
« Reply #2070 on: November 05, 2015, 01:58:43 PM »
Το έχεις δει από κοντά φαντάζομαι; Γιατί δεν το πήρες (αν επιτρέπεται.) Έχω πρόβλημα γιατί κανένας δεν μπορεί να ανέβει Λάρισα να το δούμε. Άρα δεν έχει κάτι σοβαρό σαν χτύπημα από ότι κατάλαβα. Θα τον πάρω και βλέπουμε. Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

November 05, 2015, 02:13:07 PMReply #2071

Offline MaKiS_

« Reply #2071 on: November 05, 2015, 02:13:07 PM »
Όχι, δεν το είδα από κοντά. Απο το τηλέφωνο ξέρω αυτά που σου έγραψα παραπάνω. Δεν προχώρησα στο να το δω από κοντά γιατί ζω μόνιμα στο εξωτερικό και τελικά μέχρι να έρθω Ελλάδα προέκυψε καλύτερο κομμάτι που το αγόρασα χωρίς καν να το δω  ;) ;D
Πάρτον ένα τηλέφωνο, δεν χάνεις κάτι. Πάτα στο γεγονός οτι βλέπεις την αγγελία πάνω από 1 χρόνο, και αν τον δεις πρόθυμο στη τιμή πάνε μια βόλτα να το δεις κ από κοντά  ;)

November 05, 2015, 02:57:10 PMReply #2072

Offline ELTASSOS

« Reply #2072 on: November 05, 2015, 02:57:10 PM »
Τασο τι λεει ο ΟΤΤΟ? Ξερεις κατι? Καργα στα σπορ αμαξια ειναι ο τυπος. Θυμαμαι ειχες πει παλιοτερα τα χειροτερα για τον AutoMarin αν δεν κανω λαθος

ο ΟΤΤΟ είναι πανάκριβος και δεν τον νοιαζει να πουλαει φτηνα αμαξια. Αυτά τα εχει (τα φτηνα) από ανταλλαγες με σουπερ καρς. Σου δινει την αισθηση ότι κανει αγκαρεια όταν πουλαει συμβατικα αυτοκίνητα. Εχει πελατες κατι μαφιόζους, νυχτερινους τυπους, αραβες, ρωσους, τραγουδιστριες κλπ. Δεν σημαινει βεβαια ότι και αυτος είναι τέτοιος, την δουλεια του κανει. Αυτος συντηρείται με 1-2 αμαξια το μηνα πανάκριβα. Δεν εχει αναγκη να διαπραγματευτεί η να σκοτωσει κατι.Παντως όταν εψαχνα FOCUS ST ειχε ένα χρεπι και αντι να συζητησει μου ειπε ξερα "παρτο καντο βολτα και ελα να τα πουμε". Αυτό είναι και θετικο βεβαια. Μαλλον με λυπηθηκε.

Ωτομαριν είναι γνωστος για την σαπιλα που πουλαει και κακιστο σερβις συμπεριφορά. Και ακριβος. Λεει για δηθεν εγγυήσεις και μετα κανει τον κινεζο. Τωρα αν εχεις ψωνισει από εκει και δεν εχεις θεματα εισαι τυχερος. Σου ξεσκιζει την τιμη όταν πουλας / ανταλασσεις και σε ξεσκιζει όταν πουλαει αυτος/ Λεει όταν πας να πουλήσεις ότι παιρνει ατρακαριστα μονο και με βιβλιο σερβις αλλα αμα ριξεισ την τιμη σε προσβλητικα επίπεδα τοτε το παιρνει και το κανει ατρακαριστο (ολικη βαφη με 600 ευρω που σε ένα χρονο το κοκκινο γινεται πορτοκαλι) και του βγαζει βιβλιο σερβις.
« Last Edit: November 05, 2015, 03:01:16 PM by ELTASSOS »

November 05, 2015, 03:27:00 PMReply #2073

Offline iliasfyntanidis

• pure velocity
  • Total likes: 4593
  • "What one man can do, another can do"
« Reply #2073 on: November 05, 2015, 03:27:00 PM »
Κλασικοί Έλληνες επιχειρηματίες δλδ.
Είσαι μεγάλο μούτρο.....Φιλάκια

Υπό αιματηρή ανακατασκευή....Έλαβε τέλος.

Καλησπέρα και καλή βραδιά...
12/11/1953 - 24/12/2023

November 05, 2015, 04:17:52 PMReply #2074

Offline panos444

« Reply #2074 on: November 05, 2015, 04:17:52 PM »
Όχι, δεν το είδα από κοντά. Απο το τηλέφωνο ξέρω αυτά που σου έγραψα παραπάνω. Δεν προχώρησα στο να το δω από κοντά γιατί ζω μόνιμα στο εξωτερικό και τελικά μέχρι να έρθω Ελλάδα προέκυψε καλύτερο κομμάτι που το αγόρασα χωρίς καν να το δω  ;) ;D
Πάρτον ένα τηλέφωνο, δεν χάνεις κάτι. Πάτα στο γεγονός οτι βλέπεις την αγγελία πάνω από 1 χρόνο, και αν τον δεις πρόθυμο στη τιμή πάνε μια βόλτα να το δεις κ από κοντά  ;)
Αν ήταν κοντά δεν θα το συζητούσα αλλά σκέψου να ξεκινησουμε από Αθήνα ο αδερφός μου (φαναρτζης) και εγώ από Θεσσαλονίκη και να μην είναι καλό.. Γιατί από το τηλέφωνο όλοι καλά τα λένε και πας από κοντά και τρεμεις από τα νεύρα για το χρόνο που σου σπατάλησε.
Όπως και να έχει σε ευχαριστώ, και για τις πληροφορίες αλλά και για τις συμβουλές.
Αν ψάχνει κάποιος nc μέχρι 8 χιλιάρικα έχω δει 5-6 μπορώ να σας περιγράψω ζημιες, ώστε να εξοικονομησετε χρόνο.

November 06, 2015, 04:27:09 AMReply #2075

Offline dimitrisz

« Reply #2075 on: November 06, 2015, 04:27:09 AM »
Αν ήταν κοντά δεν θα το συζητούσα αλλά σκέψου να ξεκινησουμε από Αθήνα ο αδερφός μου (φαναρτζης) και εγώ από Θεσσαλονίκη και να μην είναι καλό.. Γιατί από το τηλέφωνο όλοι καλά τα λένε και πας από κοντά και τρεμεις από τα νεύρα για το χρόνο που σου σπατάλησε.
Όπως και να έχει σε ευχαριστώ, και για τις πληροφορίες αλλά και για τις συμβουλές.
Αν ψάχνει κάποιος nc μέχρι 8 χιλιάρικα έχω δει 5-6 μπορώ να σας περιγράψω ζημιες, ώστε να εξοικονομησετε χρόνο.

οταν εψαχνα κι εγω να παρω το δικο μου την πατησα με αυτον ακριβως τον τροπο, για ενα κοκκινο nc στο Αργος...

Τελικα πρεπει να το παρεις αποφαση οτι οταν ψαχνεις μεταχειρισμενο καποιοι δεν θα ειναι κυριοι παντελονατοι, και θα σε κανουν να σπαταλησεις χρονο και χρημα. Θυμαμαι μου χε φυγει κανα 50€ με αυτη την ιστορια, σε βενζινες διοδια μλκιες και 6 ωρες απ τη ζωη μου. μια χαμενη μερα και τα νευρα τσανταλια. Ετσι ειναι το μεταχειρισμενο ομως, πρεπει να εισαι προετοιμασμενος και για αυτα.

November 06, 2015, 08:33:05 AMReply #2076

Offline panos444

« Reply #2076 on: November 06, 2015, 08:33:05 AM »
Το είχα δει, εννοείται όχι από κοντά, με 30 χιλιάδες χιλιόμετρα και λιωμένο τιμόνι, αυτό δεν λες; Το κακό είναι ότι πολλά είναι κακό φτιαγμένα, ακόμα και από αντιπροσωπία. Το κακό είναι πως τα πουλάνε κιόλας. Απορω ποιος δίνει τα χρήματα που ζητάνε.

November 06, 2015, 12:12:32 PMReply #2077

Offline dimitrisz

« Reply #2077 on: November 06, 2015, 12:12:32 PM »
Το είχα δει, εννοείται όχι από κοντά, με 30 χιλιάδες χιλιόμετρα και λιωμένο τιμόνι, αυτό δεν λες; Το κακό είναι ότι πολλά είναι κακό φτιαγμένα, ακόμα και από αντιπροσωπία. Το κακό είναι πως τα πουλάνε κιόλας. Απορω ποιος δίνει τα χρήματα που ζητάνε.

ναι αυτο λεω.. επισης δε λειτουργουσε abs esp και aircondition και ειχε σβησμενα τσιγαρα στο λαστιχο στην πορτα του οδηγου...

November 07, 2015, 01:24:28 PMReply #2078

Offline giannisnaoussa

« Reply #2078 on: November 07, 2015, 01:24:28 PM »
Καλημερες σε ολους, πωλειται καποιο μκ1 μκ1,5 απο μελος? η αν εχετε καποιο να μου προτεινετε , σαν πρωτη επιλογη κ ιδανικη (ξερω δυσκολο να βρεθει) ΒRG μπεζ κουκουλα μαυρο μπεζ εσωτερικο , το βασικο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι σωστο ετοιμο για ταξιδι γιατι θα πρεπει να το φερω ιταλια.

ευχαριστω προκαταβολικα

November 09, 2015, 11:30:28 PMReply #2079

Offline nmwisima

« Reply #2079 on: November 09, 2015, 11:30:28 PM »
Καλημερες σε ολους, πωλειται καποιο μκ1 μκ1,5 απο μελος? η αν εχετε καποιο να μου προτεινετε , σαν πρωτη επιλογη κ ιδανικη (ξερω δυσκολο να βρεθει) ΒRG μπεζ κουκουλα μαυρο μπεζ εσωτερικο , το βασικο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι σωστο ετοιμο για ταξιδι γιατι θα πρεπει να το φερω ιταλια.

ευχαριστω προκαταβολικα

Το δικό μου το άσπρο, αλλά από αυτά που βάζεις ως προαπαιτουμενα έχει μόνο το ότι ειναι Μκ1 και το ότι έχει καλή τιμή.

November 10, 2015, 11:15:06 AMReply #2080

Offline giannisnaoussa

« Reply #2080 on: November 10, 2015, 11:15:06 AM »
Ειναι μια καλη αρχη Α.  κατι πετυχαμε  :excited: θα το βρουμε σιγα σιγα

November 11, 2015, 06:20:43 PMReply #2081

Offline NEO

« Reply #2081 on: November 11, 2015, 06:20:43 PM »
γνωριζει καποιος κατι?  http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7170531/

November 12, 2015, 08:52:45 PMReply #2082

Offline panos444

« Reply #2082 on: November 12, 2015, 08:52:45 PM »
Σάββατο δώσαμε ραντεβού να το δούμε. Κρατησου δύο μέρες. Για να μην τρέχεις μπορώ να σου πω το συμβαίνει σε πολλά -σε αυτήν την τιμή- που είναι στο Καρ. Δεν μπορώ να φανταστώ τι έκπληξη μας περιμένει. Για να είναι "καθαρό" δεν παίζει στην τιμή που το δίνει, ακόμα και για τα χιλιόμετρα που έχει.

November 13, 2015, 12:25:53 PMReply #2083

Offline alexdim

« Reply #2083 on: November 13, 2015, 12:25:53 PM »
Κάποιες γρατζουνιές φαίνονται ήδη είναι η αλήθεια.
Πές μας το Σάββατο λοιπόν.

(καλώς σας βρήκα)

November 14, 2015, 12:44:23 PMReply #2084

Offline panos444

« Reply #2084 on: November 14, 2015, 12:44:23 PM »
Λοιπόν ήρθαν, το αυτοκίνητο είναι μια γύρα βαμμένο, αλλά κατά πάσα πιθανότητα σε χωματόδρομο(!!!!). Είναι τιγκα στο μπιμπικι. Έχει ραγίσει πίσω σε ένα σημείο το χαρνττοπ δεν είναι κάτι φτιάχνεται. Το βάψιμο όμως είναι τόσο κακό που έχει αχνά από τις ζάντες και τα λάστιχα που παρεμπιπτόντως είναι φετινα. Σίγουρα το ένα φτερό και άλλο ένα κομμάτι θέλουν βάψιμο πάλι και το υπόλοιπο αυτοκίνητο γυάλισμα για να έρθει "κάπως". Ήρθε με βρώμικο το αυτοκίνητο και πάλι φαινόταν ή δουλειά του καλλιτέχνη μπογιατζη. επειδή έχει και πολλά ραντεβού πλέον δεν συζητάει την τιμή. Γενικά δεν έχει καμία στούκα που να ξέχασε το όνομα του. Αυτά. Φυσικά δεν το πήρα.