!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (410/1050) > >>

nc turbo:
ο ανθρωπος που το εχει πολυ ευγενικος και σωστος! αν δεν μας το φαει ενας πανος σημερα το μεσημερι μετα ειναι η σειρα μου..  :gl:
μακαρι να πανε ολα καλα.

nc turbo:
 :'( :'(  το εκλεισε ο πρωτος κριμα, επρεπε να χα παρει κατευθειαν κι ας ηταν βραδυ σε αυτα τα πραγματα δεν θελει καλους τροπους.
χαλαστηκα λιγο αλλα καθε εμποδιο για καλο.

HarryB:
Κριμα, φαινοταν οντως εξαιρετικο, ειδικα για αυτα τα λεφτα... Δεν πειραζει, οπως τα λες ειναι! ;)

heras:

--- Quote from: nc turbo on October 19, 2015, 08:12:42 PM --- :'( :'(  το εκλεισε ο πρωτος κριμα, επρεπε να χα παρει κατευθειαν κι ας ηταν βραδυ σε αυτα τα πραγματα δεν θελει καλους τροπους.

--- End quote ---

Eδω θα διαφωνησω γιατι νομιζω οτι σιγουρα δεν θα ηταν σωστο να τον επαιρνες τηλ νυχτιατικα. Ισως το πρωι να ειχες καλυτερη τυχη γιατι πιθανολογω οτι κι αυτος που το εκλεισε κατι τετοιο εκανε (και μαλλον χωρις να ειδε το αυτοκινητο)

Βεβαια υπαρχει και μια μικρη πιθανοτητα να ηταν ανθρακας ο θησαυρος, οπως κι εγω διαπιστωσα πριν λιγες μερες οταν εψαχνα

Θα το βρεις ομως το σωστο, λιγη υπομονη ακομα

nc turbo:

--- Quote from: heras on October 19, 2015, 08:40:08 PM ---
--- Quote from: nc turbo on October 19, 2015, 08:12:42 PM --- :'( :'(  το εκλεισε ο πρωτος κριμα, επρεπε να χα παρει κατευθειαν κι ας ηταν βραδυ σε αυτα τα πραγματα δεν θελει καλους τροπους.

--- End quote ---

Eδω θα διαφωνησω γιατι νομιζω οτι σιγουρα δεν θα ηταν σωστο να τον επαιρνες τηλ νυχτιατικα. Ισως το πρωι να ειχες καλυτερη τυχη γιατι πιθανολογω οτι κι αυτος που το εκλεισε κατι τετοιο εκανε (και μαλλον χωρις να ειδε το αυτοκινητο)

Βεβαια υπαρχει και μια μικρη πιθανοτητα να ηταν ανθρακας ο θησαυρος, οπως κι εγω διαπιστωσα πριν λιγες μερες οταν εψαχνα

Θα το βρεις ομως το σωστο, λιγη υπομονη ακομα

--- End quote ---
πηρα πρωι πρωι αλλα ειχε παρει ο αλλος βραδιατικα και ειχε κλεισει ραντεβου σε μαστορα για σημερα μεσημερι ηδη,
αν στραβωσει κατι στην συναλλαγη τελευταια στιγμη του ειπα να με ειδοποιησει οτι ειμαι με μετρητα κλπ.
Δεν χαλιεμαι ομως λιγο υπομονη ακομα και παω για nc που ειναι νορμαλ σε χρηματα και θα εχω και πραγματακια απο το δικο μου. σιγουρα θα την βρω την ακρη  :good:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version