!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (405/1050) > >>

heras:
Σ ευχαριστω Σωτο !!! Θυμιστε μου ρε παιδια και πως ρυθμιζω τους καθρεφτες? Απ το τζαμακι ή κουνωντας τον ολο? Κλεινουν?

sotos:
Αν δεν εχει ηλεκτρικους,τον κουνας ολον(τον καθρεπτη,ε!).Κλεινουν,ναι.

RustRat:
Όλεεε! Κι άλλο ΝΑ. Καλορίζικο. Το θέμα με τα παράθυρα το έχουν όλα τα ΝΑ, φταίνε οι οδηγοί. Εύκολη δουλίτσα, αλλά θέλει ώρα να φτιαχτεί.

Σεντ φρομ μαι Σαμσουνκ Γαλαξι Οχτω και κατι ψιλα

manos_cfu:
Καλησπέρα στην ομάδα!

Εδω και αρκετό καιρό ζαχαρώνω την ιδέα να μπω στην ομάδα των πισωκίνητων! Επιλογή μου το πολύ όμορφο (κατα τη γνώμη μου) mk2-2,5!
Ανακάλυψα το forum πριν απο 2 ημέρες και εχω διαβάσει πολλά απο αυτά που προτείνεται στους άλλους επίδοξους αγοραστές αλλα κατα βαση οσα βρήκα ήταν παλιά ποστ!!!
Θα ήθελα αν μπορείται να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το αμάξι , όπως τι να προσέξω οταν θα παω να το δώ, τυχόν έξοδα που θα πρέπει να κάνω εφόσον το αμάξι θα έχει πανω απο 110-120.000 χλμ ή κατι άλλο!

Το ποσό που μπορώ να διαθέσω για την αγορά είναι έως το πολυυυυυ 4000 ευρώ!

Ελπίζω να με βοηθησετε να βγάλω την άκρη και να γίνω και εγω ενας ευτυχής κάτοχος μχ5!!!

Φιλικά, Μάνος

Dasimo:

--- Quote from: nmwisima on October 08, 2015, 12:14:44 PM ---Dasimo, έχεις δοκιμάσει σινεμπλοκ πολυουρεθάνης και μάλιστα τα φθηνά του ebay σε καθημερινό ή το λες έτσι; ;)

--- End quote ---

Όχι ευτυχώς ακομη......τοσο μάπα ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version