!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (403/1050) > >>

heras:
Συμφωνω κι εγω....ουτε συλλεκτικα υπαρχουν ουτε επειδη ειναι μκ1...και τι εγινε δηλ? Θα τα πουλανε οσο τα nc?  :moutza:

O διακοπτης του a/c πρεπει να ναι πισω απ τη μιζα.

Ευτυχως αυτο που εχω να τσεκαρω αυριο δεν εχει a/c, παρα μονο το απαραιτητο κατα τη γνωμη μου abs....δεν θα παιρνα αμαξι χωρις abs ακομα και με 0 χλμ να ηταν. Το a/c για μενα ειναι αχρηστο, δεν το χρησιμοποιουσα σχεδον ποτε σε κανενα μου παλιο αμαξι, εγω ιδρωνω τοσο πολυ που δεν με πιανει τιποτα απ αυτα ουτε καν του σπιτιου, χωρια που εχουν θεματακια και κοβουν και δυναμη. Ισως απ τους ελαχιστους που δεν θελουν αυτο το αξεσουαρ  :coolio:

mx5silver:

--- Quote from: sotos on October 07, 2015, 09:31:36 PM ---@Πανο:που ειναι το κουμπακι του αιρ κοντισιον ρε συ?στον διακοπτη του καλοριφερ παντως δν ειναι.. :????:

--- End quote ---
πρεπει να το εχει βαλει μετα το a/c. το κουμπι ειναι δεξια κατω απο το τιμονι, φαινεται σε μια φωτο....

nmwisima:
Ρε Πανο, γνώστης εισαι. Αυτοκίνητο 18 ετων με 62κ χλμ (με οτι ακινησια συνεπάγεται) δεν φθειρει τα σινεμπλοκ δηλαδή ο καιρός;

dimitrisz:

--- Quote from: nmwisima on October 08, 2015, 03:22:02 AM ---Ρε Πανο, γνώστης εισαι. Αυτοκίνητο 18 ετων με 62κ χλμ (με οτι ακινησια συνεπάγεται) δεν φθειρει τα σινεμπλοκ δηλαδή ο καιρός;

--- End quote ---

και δεν εχετε υπολογισει και τα τσιμουχακια βαλβιδων που λογω παλαιοτητας και περιοδων ακινησιας μπορει να την εχουνα κουσει. Προσωπικα αν καινουσα το συγκεκριμενο NA θα του εκανα και μετρηση συμπιεσης εκτος απο καυσαναλυση. Ο τυπος ζηταει τοσα προφανως γιατι υπαρχουν ελαχιστα ΜΚ1 με a/c και σε σχετικα καλη κατασταση.  Στα 2500€ ειναι σχετικα καλη τιμη αν τα μαζεματα του δεν ειναι πανω απο 500€ ωστε να βγει 3000€ συνολο. Με 3500€ βρισκει κανεις nb που ειναι σαφως ασφαλεστερο. Το ΝΑ για μενα ειναι μονο για ξεκαυλωμα , γυμνο εντελως με rol cage και βοτλα καθε κυριακη βραδυ. Για καθημερινο καλυτερα καποιο πιο ασφαλες στα ιδια χρηματα.

mx5silver:

--- Quote from: nmwisima on October 08, 2015, 03:22:02 AM ---Ρε Πανο, γνώστης εισαι. Αυτοκίνητο 18 ετων με 62κ χλμ (με οτι ακινησια συνεπάγεται) δεν φθειρει τα σινεμπλοκ δηλαδή ο καιρός;

--- End quote ---
εεεε τοτε νατο θεσω αλλιως....απο καποιο αμαξι που θα εχει 150-200κ, θα ειναι σιγουρα καλυτερα.... :tease:

κουιζ:
αν παει καποιος να αγορασει καινουργια σινεμπλοκ απο την μαζντα για μκ1,5, τι χρονολογια κατασκευης θα εχουν?
α)90΄s ?
β)2015?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version