!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
nc turbo:
ναι για το μκ1,5 που εβαλα λεω! απο το τηλ μιλησαμε αλλα ηταν απολυτος να σαι σιγουρος, 2200 θα το επαιρνα (με τα μαζεματα που σιγουρα κατι θα θελει να παει 3000+), η κουκουλα εχει τσαμπουκα που τον ρωτησα το μονο καλο που χει ειναι τα χιλιομετρα αλλα και παλι δεν αξιζει κατ εμε.
Δεν θελω να παρω καθημερινο αμαξι που να μην μου αρεσει θελω να παρω κατι που θα το ευχαριστιεμαι κι ενα low budget 16αρι mx5 θα ηταν οτι πρεπει αλλα με βλεπω για nc η κατι σε 4 θεσιο μιας και δεν παιζουν ευκαιριες.
το δικο μου με χαμηλη πιεση λογω των πηγαινε-ελα αθηνα εχω βαλει σε 2 μηνες πανω απο 1,5κ βενζινη δεν συμφερει.
jSkyline:
--- Quote from: nc turbo on October 07, 2015, 08:49:13 PM ---ναι για το μκ1,5 που εβαλα λεω! απο το τηλ μιλησαμε αλλα ηταν απολυτος να σαι σιγουρος, 2200 θα το επαιρνα (με τα μαζεματα που σιγουρα κατι θα θελει να παει 3000+), η κουκουλα εχει τσαμπουκα που τον ρωτησα το μονο καλο που χει ειναι τα χιλιομετρα αλλα και παλι δεν αξιζει κατ εμε.
Δεν θελω να παρω καθημερινο αμαξι που να μην μου αρεσει θελω να παρω κατι που θα το ευχαριστιεμαι κι ενα low budget 16αρι mx5 θα ηταν οτι πρεπει αλλα με βλεπω για nc η κατι σε 4 θεσιο μιας και δεν παιζουν ευκαιριες.
το δικο μου με χαμηλη πιεση λογω των πηγαινε-ελα αθηνα εχω βαλει σε 2 μηνες πανω απο 1,5κ βενζινη δεν συμφερει.
--- End quote ---
H κουκουλα εγω πιστευω παει για αλλαγη + λιγο πολυ αυτα που ειπε ο Α. δεν ειναι τραγικο το ποσο πιστευω γιατι μετα εχεις συνολικα ενα καλοδιατηρημένο αμαξι.
sotos:
@Πανο:που ειναι το κουμπακι του αιρ κοντισιον ρε συ?στον διακοπτη του καλοριφερ παντως δν ειναι.. :????:
nc turbo:
--- Quote from: jSkyline on October 07, 2015, 09:24:28 PM ---
--- Quote from: nc turbo on October 07, 2015, 08:49:13 PM ---ναι για το μκ1,5 που εβαλα λεω! απο το τηλ μιλησαμε αλλα ηταν απολυτος να σαι σιγουρος, 2200 θα το επαιρνα (με τα μαζεματα που σιγουρα κατι θα θελει να παει 3000+), η κουκουλα εχει τσαμπουκα που τον ρωτησα το μονο καλο που χει ειναι τα χιλιομετρα αλλα και παλι δεν αξιζει κατ εμε.
--- End quote ---
H κουκουλα εγω πιστευω παει για αλλαγη + λιγο πολυ αυτα που ειπε ο Α. δεν ειναι τραγικο το ποσο πιστευω γιατι μετα εχεις συνολικα ενα καλοδιατηρημένο αμαξι.
--- End quote ---
σιγουρα το θεμα ειναι μιας και θελει μονο μετρητα κι οχι μεταφορα επρεπε να πεσει λιγο ακομα, 2800+ κουκουλα συν λαστιχενια παρτς που θα χουν βγει off απο τα χρονια, θα παει οσο ενα nbfl, πολυ το μαλλι για μιχο του 97 οταν βρισκεις nc στα 6 πλεον.
Neko:
Τα nc στα 6000 δεν θα θέλουν τιποτα; δεν νομίζω ;-) παιδιά τα καλά mk1-1.5 θα τα πληρώσετε πιο ακριβά!!
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version