!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
RustRat:
F*ck yeah! :giveheart:
Neko:
Το δικό μου που ήταν του 97 δεν είχε κλείδωμα :-(
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
nc turbo:
ηλπιζα να πεσει κατω απο 2500 μιας και θελει μονο μετρητα και οχι μεταφορα, αλλα κατω απο 2800 δεν πεφτει με τιποτε λεει λογω χιλιομετρων.. δεν πειραζει συνεχιζεται η αναζητηση, οι καιροι ειναι δυσκολοι και θα βρεθει κατι καλο! :coolio:
heras:
Για το μκ1,5 δε λες? Το ειδες απο κοντα ή απ το τηλ μιλησατε? Συνηθως απο κοντα σηκωνει πιο πολυ παζαρι. Παντως ειναι πολλα για τοσο παλιο
mx5silver:
--- Quote from: nmwisima on October 07, 2015, 02:06:06 PM ---
--- Quote from: Dasimo on October 07, 2015, 07:39:00 AM ---
--- Quote from: nmwisima on October 05, 2015, 01:26:57 PM ---Ε, σε ένα αμάξι τέτοιας ηλικίας μγην περιμένεις θαύματα.
Πέρα από την κουκουλα που αναφέρει ο Γιάννης, θέλει βάψιμο μια πόρτα, αλλαγή το ψυγείο νερού σίγουρα, πιθανότατα μεγάλο σέρβις, και έχει και ένα σημείο στο ταμπλό μπροστά στο συνοδηγό με κάτι ξεκάρφωτες τρύπες που -αν δεν μπορείς να τις ανεχτείς- διορθώνεται μόνο με αλλαγή ταμπλό...
--- End quote ---
Ειναι μικρές οι τρύπες, νομίζω στοκαρεται εύκολα . Η οροφή ειναι βασικά θεμα που πρεπει να αλλαχτεί τα αλλα μαζεύονται και το αμάξι ειναι εξαιρετικό. Λέω τωρα αν και μονο αν στα 2300 με 2400 μοιάζει ικανοποιητικό
Sent from my iPad using Tapatalk
--- End quote ---
Στάσου τώρα -χωρίς να σημαίνει ότι διαφωνώ σε κάτι, κουβέντα κάνουμε.
Κατ αρχήν για να πάρεις ένα αυτοκίνητο με 62λ χλμ σημαίνει ότι σε νοιάζει να το κρατήσεις "κλασικό"
Αν είναι να κάνεις όλα όσα (κατά τη γνώμη μου) πραγματικά χρειάζεται ένα Μκ1,5 (τουλάχιστον κεντρικό κλείδωμα, σερβις τα παράθυρα, μπλοκέ και ανάρτηση και ζάντες, έστω μαμά) δεν θα ειναι πια κλασικό ήδη.
Το να "στοκάρεις" και να βάψεις το ταμπλό, εμένα μου ακούγεται περίεργο.
Η κουκούλα από την άλλη, δεδομένου ότι είναι "όχι πολύ έξυπνο" να βάλεις με ζελατίνα, θα πάει ένα 500-600άρι.
Επιπλέον, πιθανότατα το αυτοκίνητο θα θέλει συμπλέκτη, πολλαπλασιαστές, μεγάλο σέρβις. Για να μην πω για σινεμπλοκ και τινάξω την κουβέντα στον αέρα :exaclty:
Τελικά, που καταλήγουμε; Στην τιμή. Στα 2 με 2,5 θα ήταν μια λογική λύση για κάποιον που θέλει να το μαζέψει.
Στα 3,5 δεν είναι.
--- End quote ---
το οτι το μοτερ εχει 62κ δεν σημαινει οτι θα παει για ιστορικο.
σημαινει οτι μελοντικα θα γλιτωσεις απο την συντηρηση του, απο νεους πολλαπλασιαστες , φλατζες, διαρροες, βλαβες, συμπλεκτη, σινεμπλοκ κλπ
παντως δεν εχω ξανακουσει να αλλαζουν σινεμπλοκ στα 62κ
το σερβις που λετε ισχυει για ολα τα αυτοκινητα. δηλαδη αν το πουλαγε 7000 δεν θα χρειαζοταν σερβις?
η κουκουλα εχει ενα μπαλωμα, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι υποχρεωτικη η αλλαγη της.
και οπως και να εχει, για ενα αμαξι που εχει a/c και abs τα 2800 που τελικα ζηταει δεν ειναι και υπερβολικα....
για ωραιες χαλαρες και απροβληματιστες βολτες μου φαινεται οκ... :good:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version