!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
iNFiNiTy:
Το μαύρο ούτε ESP έχει, ούτε facelift είναι, ούτε πιστεύω τα χιλιόμετρα είναι λιγότερα από τα διπλάσια.
Το 2007 το κάθισμα του οδηγού είχε ρύθμιση ύψους;
bill_viper:
--- Quote from: iNFiNiTy on July 02, 2013, 08:22:38 AM ---Το μαύρο ούτε ESP έχει, ούτε facelift είναι, ούτε πιστεύω τα χιλιόμετρα είναι λιγότερα από τα διπλάσια.
--- End quote ---
Το δικό μου που'ναι 10/2007 έχει ρύθμιση καθ'ύψος για το κάθισμα και .mp3 player.
spoumi:
Εμένα που είναι 6/07 δεν έχει τίποτα από όσα είπε ο Βασίλης.
Manolis:
--- Quote from: bill_viper on July 02, 2013, 10:54:22 AM ---
--- Quote from: iNFiNiTy on July 02, 2013, 08:22:38 AM ---Το μαύρο ούτε ESP έχει, ούτε facelift είναι, ούτε πιστεύω τα χιλιόμετρα είναι λιγότερα από τα διπλάσια.
--- End quote ---
Το δικό μου που'ναι 10/2007 έχει ρύθμιση καθ'ύψος για το κάθισμα και .mp3 player.
--- End quote ---
Έγινε ένα αμελητέο facelift στα τέλη του 2007 με αυτές τις δύο αλλαγές και κάτι ψιλάκια στη μηχανή.Απλά
είχα την εντύπωση ότι τα μοντέλα μετά το 2008 τις είχαν.
Skyggedans:
...και γενικότερα, απ'τον έμπορο του (1), καλό θα είναι να μην αγοράσεις με βάση τα αναγραφόμενα χιλιόμετρα. Αν σου αρέσει το αυτοκίνητο όπως είναι, τότε προχώρα.
Αλλιώς ρώτησέ τον πού βρίσκεται αυτή η φωλιά που έχει ανακαλύψει ο συγκεκριμένος με αμάξια χωρίς χιλιόμετρα και τα αγοράζει όλα αυτός...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version