!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
dimsabas:
Βαγγέλη, πες του ότι για αερόσακους και ζώνες θες ένα χιλιάρικο. Ρίξε την τιμή, βάλτε σταθερά μπάκετ και ζώνες πολλών σημείων, χωστό τιμόνι. Ένα ζόρικο roll bar, ρίξε κι ένα ελάφρωμα, τούρμπο στο μοτέρ και μετά θα έχεις ΤΟ αμάξι. Πούλα και το 8 άρι γιατί θα σου φαίνεται Φιατάκι μπροστά στο θηρίο.
heras:
Δημητρη δεν πεφτει ουτε 50€ ο κερατας. :tanevramou: Μου βαζεις ιδεες τωρα :yeah:
Αρα θελουν και οι ζωνες αλλαγη? Δεν θα δουλευουν σωστα? Να εχουμε μια ασφαλεια παιδια, οχι να πηγαινουμε γυρευοντας
selito:
--- Quote from: heras on October 04, 2015, 11:31:16 AM ---Δημητρη δεν πεφτει ουτε 50€ ο κερατας. :tanevramou: Μου βαζεις ιδεες τωρα :yeah:
Αρα θελουν και οι ζωνες αλλαγη? Δεν θα δουλευουν σωστα? Να εχουμε μια ασφαλεια παιδια, οχι να πηγαινουμε γυρευοντας
--- End quote ---
Εφοσον δεν πεφτει ουτε 50€ τι το συζητας? θα σου κοστισει το αυτοκινητο 4Κ, δεν αξιζει κατα την ταπεινη μου γνωμη..
heras:
Κοιτα δεν το απεκλεισε τελειως, του ειπα 2.800, αρνητικος στην αρχη αλλα εγινε πιο διαλλακτικος στη συνεχεια
Επειδη το θελω για παιχνιδι και για καθημερινο χαβαλε, οκ πες οτι προσπερναω αυτο με τους αεροσακους αλλα να παρεχουν ασφαλεια οι ζωνες, αυτο δεν το διαπραγματευομαι
Reverant:
Νομίζω ότι αν έχουν πυροτεχνικό προεντατήρα και σκάσει, μετά δεν ξαναμαζεύουν μέσα.
Και λογικά αν δεν έχει, τότε θα έχουν σκιστεί οι ραφές, οπότε τσεκάρισε το.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version