!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
dimitrisz:
--- Quote from: heras on October 01, 2015, 09:27:29 PM ---Aν τα μαζεματα που θελει ΔΕΝ ειναι αμεσα (δηλ να μην κινειται καθολου το αμαξι ή να ειναι επικινδυνο αν κυκλοφορει) δεν με πειραζει γιατι θα γινουν σε βαθος χρονου. Πχ αν ο συμπλεκτης θελει αλλαγη σε 2-3 μηνες ας πουμε, ενταξει δεν εγινε και κατι
Παντως μου φανηκε ομιλητικος ανθρωπος χωρις το στυλ του ''αλανιου'' που εχουν καποιοι πιτσιρικαδες με τετοια αυτοκινητα. Μου λεει οτι το αμαξι καιει 11λτ, τι να πω του λεω που το 8αρι μου καιει 15-16 μεσα στην Αθηνα, αυτο θα μου φαινεται σαν Smart :P
Μηχανικο εχω με πολλα χρονια εμπειριας σε Mazda οποτε δεν ειναι προβλημα. Τα σερβις ολα τα χει κανει στον Νομικο-Κουρη μου ειπε και λαστιχα εχουν 1.000 χλμ πανω. Το δινει γιατι δεν το χρησιμοποιει μια και εχει και άλλα
Απο χρηματα ειπα και τελος. Αυτα διατιθενται οποτε καθε αλλη κουβεντα δεν εχει νοημα. Προτιμω να παρω με 2Κ ενα na και να του βαλω ενα μπλοκε μονο. ΝB 1.6 δεν θελω, ειχα δυο και το χω βαρεθει. Ή 1.8 ετοιμο με το μπλοκε του ή na και να το χωσω εγω (ετσι για την αλλαγη). Το αμαξι το θελω για την καθημερινη μου ''καβλαντα'' ήτοι παιχνιδι και τιποτ αλλο. Ουτε με ενδιαφερει να το κρατησω. Μολις το βαρεθω εφυγε. Πιστεω να εγινα πιο σαφης τωρα !!
--- End quote ---
ναι οκ, αν ειναι να το κρατησεις 1-2 μηνες το αμαξι παω πασο. το θεμα ειναι σε βαθος 1-2 χρονων να μη χαλασεις ενα καρο λεφτα σε επισκευες που οντως θα χρειαστουν. Αυτο λεω. Τα παλια αμαξια που πωλουνται φτηνα, πωλουνται ακριβως γι αυτο το λογο: ειτε γιατι θελυον μαζεματα με το καλημερα, ειτε γιατι θα χρειαστουν μαζεματα στο κοντινο μελλον.
Ο τυπος που το δινει εχει γινει οικογενειαρχης και εχει αγορασει ενα πανεμορφο καινουριο diesel να κανει τις δουλειες του. Απ οτι καταλαβα δεντ ου λειπουν, οποτε λεει αν ειναι αν δωσω το μχ5 να παισω τα λεφτα που θελω, αλλιως το κραταω να το κανω βολτες οποτε μπορω. Αυτο καταλαβα εγω. Διοτι ειναι πολλους μηνες σε αυτα τα λεφτα και δεν εχει πουληθει.
Τεσπα αμα το δεις γραψε μας εντυπωσεις, μου κινησες την περιεργεια τωρα.
selito:
--- Quote from: heras on October 01, 2015, 09:27:29 PM ---Aν τα μαζεματα που θελει ΔΕΝ ειναι αμεσα (δηλ να μην κινειται καθολου το αμαξι ή να ειναι επικινδυνο αν κυκλοφορει) δεν με πειραζει γιατι θα γινουν σε βαθος χρονου. Πχ αν ο συμπλεκτης θελει αλλαγη σε 2-3 μηνες ας πουμε, ενταξει δεν εγινε και κατι
Παντως μου φανηκε ομιλητικος ανθρωπος χωρις το στυλ του ''αλανιου'' που εχουν καποιοι πιτσιρικαδες με τετοια αυτοκινητα. Μου λεει οτι το αμαξι καιει 11λτ, τι να πω του λεω που το 8αρι μου καιει 15-16 μεσα στην Αθηνα, αυτο θα μου φαινεται σαν Smart :P
Μηχανικο εχω με πολλα χρονια εμπειριας σε Mazda οποτε δεν ειναι προβλημα. Τα σερβις ολα τα χει κανει στον Νομικο-Κουρη μου ειπε και λαστιχα εχουν 1.000 χλμ πανω. Το δινει γιατι δεν το χρησιμοποιει μια και εχει και άλλα
Απο χρηματα ειπα και τελος. Αυτα διατιθενται οποτε καθε αλλη κουβεντα δεν εχει νοημα. Προτιμω να παρω με 2Κ ενα na και να του βαλω ενα μπλοκε μονο. ΝB 1.6 δεν θελω, ειχα δυο και το χω βαρεθει. Ή 1.8 ετοιμο με το μπλοκε του ή na και να το χωσω εγω (ετσι για την αλλαγη). Το αμαξι το θελω για την καθημερινη μου ''καβλαντα'' ήτοι παιχνιδι και τιποτ αλλο. Ουτε με ενδιαφερει να το κρατησω. Μολις το βαρεθω εφυγε. Πιστεω να εγινα πιο σαφης τωρα !!
--- End quote ---
Βαγγέλη, για την χρήση που θέλεις εγώ θα (γλυκό)κοιτούσα και αυτό
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6976033/
heras:
Το ειδα...δεν μου αρεσει εμφανισιακα ομως...για τα γουστα μου. Ισως ομως κανω ενα τηλ
nmwisima:
Το θέμα είναι να το δεις απο κοντά ;)
heras:
Το ξερεις? Ειναι καλο?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version