!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
dimitrisz:
αυτο το ξερουμε? μηπως ειναι καποιος απο εδω μεσα?
λεει οτι ειναι σπορτυ (ανορθογραφα κι ολας) αλλα στη φωτο βλεπω 5ταχυτο.
Να το ψαξω απο κοντα ή οχι?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6814899/
option-D:
Μπορεί να εννοεί ότι είναι σπορτ σαν αυτοκίνητο, γιατί sporty δεν είναι. Το πολύ πολύ να του έχει βάλει 6spd αλλά κι αυτό δύσκολο.
dimitrisz:
αυτοκινητο πηρα τελικα, πριν 20 μερες απλα δεν εχω προλαβει να γραψω. Πηρα το mini facelift , εκδοση mid , χωρις δερματα, οπως ακριβως το ηθελα.
ελεγχθηκε σε εξουσιοδοτημενο και για τα σερβις του και για τρακαρισματα σε ασφαλιστη,συνεργειο και φαναρτζη.
Τις πρωτες μερες το πηρε ο πατερας μου , οποτε πρακτικα το εχω στα χερια μου 1 βδομαδα.
Πρωτες εντυπωσεις? αρκετα καλες. Ροπατος κινητηρας, του λειπει βεβαια η δυναμη ψηλα (ειχα vtec πριν) και θα ηθελα λιγο πιο σπορ ηχο. Ισως με μπερδευει επειδη ειναι εντελως γραμμικος. Γρηγορο στην ευθεια δεν το λες, οχι ομως και αργο. 20-30 αλογακια παραπανω τα θελει. Και οπωσδηποτε ενα μπλοκε. Κανει παιχνιδι αλλα -κλασσικα- δεν ξερεις ποτε θα αριχισει να χαζοσπινιαρει ο εσωτερικος και να σου κοψει το αναποδο.
Στο νερο ειναι σιγουρα πιο ευκολο να πλαγιολισθησεις, και περιεργως κανει ωραιο παιχνιδι χωρις να ξεκολλαει/κολλαει αποτομα.
Καταναλωση αναμενομενα τσιμπημενη, ο πατερας μου μετρησε 8-8,5 εκτος πολης ειτε γρηγορα ειτε αργα. Εγω δεν το χω μετρησει ακομα, ολα τα εχω κανει μεσα προς το παρον οποτε περιμενω να δω κανα 10αρι.
Αντε και καλες μου βολτες.
saldale:
Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα. Αν είσαι Αθήνα, αύριο έχει βραδινή βολτούλα.
dimitrisz:
--- Quote from: saldale on September 24, 2015, 07:23:07 PM ---Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα. Αν είσαι Αθήνα, αύριο έχει βραδινή βολτούλα.
--- End quote ---
ευχαριστω πολυ,
αθηνα ειμαι, ωραια ακουγεται η βολτα, αλλα που φαινεται μερος ωρα κλπ? με μια επιφυλαξη μονο μηπως και δω το αμορε αυριο
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version