!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (375/1050) > >>

Aristotelis:

--- Quote from: alexm on August 22, 2015, 04:45:39 PM ---Καλησπέρα παιδια...σκευτομαι να αποκτησω το πρωτο μου mx-5...επειδή είμαι από γιαννενα βρηκα στο Car.gr το παρακατω....ποια είναι η γνωμη σας??το budget είναι αρκετα περιορισμενο...εχετε να προτείνεται καποιο άλλο??
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/6785235/

--- End quote ---
Γειά σου πατριώτη...... Αν είναι αυτό που νομίζω,ήταν παρτάλι. Το είχα δεί στο συνεργείο του Βλάχου που πάω το δικό μου. Το έδινε αρκετά λιγότερα χρήματα πριν λίγο καιρό. Δεν ξέρω γιατί ανέβασε τιμή. Αν θέλεις πήγαινε στο συνεργείο και ρώτησε λεπτομέρειες. Πάντως ενδιαφέρθηκε φίλος πριν λίγο καιρό και απορρίφθηκε το αμάξι. Το έδινε 1500€ εάν θυμάμαι καλά.....

mechanic:
Καλησπερα παιδια,

ΝΒ 18αρι με 6αρι σασμαν του 2000 ο ιδιοκτητης δεν ξερει αν το μοτερ του ειναι  VVT 146 ή το 130αρι χωρις το μεταβλητο.

Μηπως εσεις ξερετε?  :D :) :) :)

Aristotelis:
Όχι δεν έχει vvt........ Αλλά είναι στα 140 περίπου άλογα. Όχι 130......

Dasimo:
Σαν συμβουλή.....όσοι ψάχνουν nc αμάξια στα 6 με 7 χιλιάρικα .....βάλτε ένα η δυο ακομη και εχει εξαιρετικά αυτοκίνητα πολύ προσεγμένα που ήταν η ¨λαθος¨ αγορές η οι άνθρωποι έκαναν παιδιά και δεν τα θέλουν άλλο. Τωρα όσοι αγοράζουν Na , nb φαντάζομαι 5 λεπτά με τον ιδιοκτήτη αρκούν για να καταλάβουν τι πρεπει να κάνουν

Sent from my iPad using Tapatalk

mechanic:

--- Quote from: Aristotelis on August 23, 2015, 07:42:31 AM ---Όχι δεν έχει vvt........ Αλλά είναι στα 140 περίπου άλογα. Όχι 130......

--- End quote ---

thanks

(Λογικα θα εχει και μικροτερο οβερλαπ εκτος και αν ο μεταβλητος ειχε πρωτιστως τις εκπομπες ρυπων σα στοχο)
Ασχετο/σχετικο,
τα 18αρια NB (gia μαμα μορφη μιλωντας παντα) χαμηλα, ας πουμε κατω απο τις 4000
σαν αποδοση υπαρχει διαφορα μεταξυ των VVT και αυτων χωρις τον μεταβλητο ?

Η να το πω αλλιως:
χωρις το μεταβλητο το μοτερ εχει "σκαλοπατι" αποδοσης οσο ανεβαινουν οι στροφες?  ή ειναι " γραμμικο" κατα μια εννοια?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version