!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Dasimo:
Παιδιά δεν ειναι ετσι φοβαμαι. Πρωτον, υπάρχουν γενικα αρκετα αυτοκίν ητα αλλαμμείναν γενικά τα κακα αυτοκίνητα. Τα καλα οχηματα της αγορας πουληθηκαν το 2013/2014. Ειδικά για MX-5 NC και ακόμη ειδκότερα για S2000 δεν βρίσκεις καλά αυτοκίνητα με τίποτε. Επαναλαμβάνω χωρις να σημαίνει οτι ειναι κακα αυτοκίνητα ολα απέριψα 26 αυτοκίνητα με log book και φωτογραφίες και συνέντευξη των πωλητων. Ημουν γενικα διατεθειμένος να πλήρώσω, οπως και εκανα χωρις παζάρια οτι μου ζητούσαν και για αυτο ημουν και ψείρας. Η απόγνωση μου ηταν τοση που εφτασα στο παρα 1 να πάρω ενα απο τα 2 winning blue 25 year anniversary που είναι στο car στα 18κ.
Τωρα τα S2000 ειναι ακομη πιο πονεμενη ιστορία και βεβαια μετανιωσα που δεν πηρα ενα τελευταιο πινακιδωμενο στα 26 χιλιάρικα και μάλιστα με πινακίδα μετα το τελος του 2010. Και τα δυο αυτα οχήματα ειναι πονεμενη ιστορία και δεν βρισκεις ευκολα καλα αυτοκίνητα.
Αλλη επιλογη που μου αρεσε ηταν το FN Type R....εκει έχει ακόμη και σημερα εξαιρετικες επιλογες ακομη και με λιγα χιλιομετρα απο δυστυχως οικογενειαρχες που σχεδον χρεοκόπησαν. Οσο πιο ειδικο το αμάξι τοσο πιο δυσκολη η αγορά του.
philosopher:
Πόπο αυτό το S2k που λες ακόμα γυρίζει στο μυαλό μου.
Το θεωρούσα τρομερή ευκαιρία ακόμα και όταν το ξεκίνησαν στα 30 δε συζητάμε για τα 26 που δόθηκε τελικα!!! Αν δεν είχα τότε το ΜΧ5 θα το έπαιρνα με κλειστά τα μάτια :good:
georgep800:
--- Quote from: Dasimo on August 20, 2015, 09:05:11 AM ---Παιδιά δεν ειναι ετσι φοβαμαι. Πρωτον, υπάρχουν γενικα αρκετα αυτοκίν ητα αλλαμμείναν γενικά τα κακα αυτοκίνητα. Τα καλα οχηματα της αγορας πουληθηκαν το 2013/2014. Ειδικά για MX-5 NC και ακόμη ειδκότερα για S2000 δεν βρίσκεις καλά αυτοκίνητα με τίποτε. Επαναλαμβάνω χωρις να σημαίνει οτι ειναι κακα αυτοκίνητα ολα απέριψα 26 αυτοκίνητα με log book και φωτογραφίες και συνέντευξη των πωλητων. Ημουν γενικα διατεθειμένος να πλήρώσω, οπως και εκανα χωρις παζάρια οτι μου ζητούσαν και για αυτο ημουν και ψείρας. Η απόγνωση μου ηταν τοση που εφτασα στο παρα 1 να πάρω ενα απο τα 2 winning blue 25 year anniversary που είναι στο car στα 18κ.
Τωρα τα S2000 ειναι ακομη πιο πονεμενη ιστορία και βεβαια μετανιωσα που δεν πηρα ενα τελευταιο πινακιδωμενο στα 26 χιλιάρικα και μάλιστα με πινακίδα μετα το τελος του 2010. Και τα δυο αυτα οχήματα ειναι πονεμενη ιστορία και δεν βρισκεις ευκολα καλα αυτοκίνητα.
Αλλη επιλογη που μου αρεσε ηταν το FN Type R....εκει έχει ακόμη και σημερα εξαιρετικες επιλογες ακομη και με λιγα χιλιομετρα απο δυστυχως οικογενειαρχες που σχεδον χρεοκόπησαν. Οσο πιο ειδικο το αμάξι τοσο πιο δυσκολη η αγορά του.
--- End quote ---
Απο περιέργεια και μόνο τι παίζει με τα 2 winning blue; Τα κοιτάζαμε με φίλο πριν πάρει το δικό του και φαινόταν καλή φάση, αν και παίζει και οι δύο αγγελίες να αναφέρονται στο ίδιο αμάξι. Δεν ήταν καινούριο...;
philosopher:
--- Quote from: georgep800 on August 20, 2015, 10:22:20 AM ---Απο περιέργεια και μόνο τι παίζει με τα 2 winning blue; Τα κοιτάζαμε με φίλο πριν πάρει το δικό του και φαινόταν καλή φάση, αν και παίζει και οι δύο αγγελίες να αναφέρονται στο ίδιο αμάξι. Δεν ήταν καινούριο...;
--- End quote ---
Μάλλον στο ότι είναι ακριβό πρέπει να αναφέρετε ο Dasimo.
Dasimo:
ολοκαινουργια και προφανως πινακιδωμενα, μαλλον εκτός εγγυήσεως
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version