!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Alex:
ναι, το 6άρι έχει μακρύτερο κ/π.
το 6αρι και το 5άρι, με το κ/π του δεύτερου και τα δυο, έχουν σχεδόν πανομοιότυπες 5η και 6η με όλες τις ενδιάμεσες σαφώς κοντύτερες. στοκ και τα δυο δεν τρελαίνεσαι με τη διαφορά.
6άρι με 4.1 κ/π αξίζει πολύ
Sent from my Nokia 3310
Dasimo:
--- Quote from: luigid on August 18, 2015, 11:48:08 PM ---
--- Quote from: kostasmito on August 18, 2015, 11:27:01 PM ---
--- Quote from: mechanic on August 18, 2015, 03:52:29 PM ---Gia to "γερμανικο" ΝΒ 18αρι (πιθανοτατα χωρις μπλοκε) και θεωρητικα σε καλη κατασταση (αν και δεν το εχω επιβεβαιωσει αυτο)
τα 5.5 χηλιαρικα ειναι καλη τιμη ή οχι?
--- End quote ---
Όταν με 9000€ παίρνεις 2.0lt sport του 2008 (με mini facelift δηλαδή)... ε τα 5500€ για NB 15χρονών είναι κάπως πολλά
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6412685/
--- End quote ---
Μιας και το ανεφερες Κωστα,το συγκεκριμενο δεν τα αξιζει τα λεφτα του με την καμια!
Μιλαω εκ πειρας
--- End quote ---
Εχει κάτι το ιδιαίτερο ? φαίνεται προσεγμένο απο κάτω και μέσα , έξω.......αν ένα αμάξι που φαίνεται τόσο προσεγμένο δεν αξίζει τα λεφτά του τότε δεν πρεπει να εχουμε εμπιστοσύνη σε τίποτε . Δεν το έχω δει ούτε το ξέρω το αμάξι απλά απο τις φωρογραφιες κρίνω οτι ειναι ένα αμάξι που θα ήθελα να το δω απο κοντά...
Sent from my iPad using Tapatalk
steliosmk1:
αν ψαχνεις για 2λιτρο και βλεπω οτι και 10000 ευρω σε περνει πηγαινε παρε ενα s2000 ap2 που ειναι κλασεις ανωτερο
luigid:
--- Quote from: Dasimo on August 19, 2015, 04:48:56 AM ---
--- Quote from: luigid on August 18, 2015, 11:48:08 PM ---
--- Quote from: kostasmito on August 18, 2015, 11:27:01 PM ---
--- Quote from: mechanic on August 18, 2015, 03:52:29 PM ---Gia to "γερμανικο" ΝΒ 18αρι (πιθανοτατα χωρις μπλοκε) και θεωρητικα σε καλη κατασταση (αν και δεν το εχω επιβεβαιωσει αυτο)
τα 5.5 χηλιαρικα ειναι καλη τιμη ή οχι?
--- End quote ---
Όταν με 9000€ παίρνεις 2.0lt sport του 2008 (με mini facelift δηλαδή)... ε τα 5500€ για NB 15χρονών είναι κάπως πολλά
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6412685/
--- End quote ---
Μιας και το ανεφερες Κωστα,το συγκεκριμενο δεν τα αξιζει τα λεφτα του με την καμια!
Μιλαω εκ πειρας
--- End quote ---
Εχει κάτι το ιδιαίτερο ? φαίνεται προσεγμένο απο κάτω και μέσα , έξω.......αν ένα αμάξι που φαίνεται τόσο προσεγμένο δεν αξίζει τα λεφτά του τότε δεν πρεπει να εχουμε εμπιστοσύνη σε τίποτε . Δεν το έχω δει ούτε το ξέρω το αμάξι απλά απο τις φωρογραφιες κρίνω οτι ειναι ένα αμάξι που θα ήθελα να το δω απο κοντά...
Sent from my iPad using Tapatalk
--- End quote ---
Το εχω δει απο κοντα,θα μεινω στο προηγουμενο μου σχολιο!
Αν θες παραπανω στοιχεια,στειλε μου ενα πμ.
philosopher:
--- Quote from: steliosmk1 on August 19, 2015, 09:20:59 AM ---αν ψαχνεις για 2λιτρο και βλεπω οτι και 10000 ευρω σε περνει πηγαινε παρε ενα s2000 ap2 που ειναι κλασεις ανωτερο
--- End quote ---
Και με ένα 10-χίλιαρο θα βρει πολλά "καθαρά" λες? Τα καθαρά ή αγορά τα κοστολογεί γύρω στο 16άρι-20άρι και όλως περιέργως πουλιούνται κιόλας...
Το δίλιτρο NC είναι γενικώς ένα πολύ ολοκληρωμένο αυτοκίνητο αρκετά σβέλτο και με πολλά περιθώρια βελτίωσης (αρκετά ακριβή αν θες να υπερβείς το "όριο" των ~160 ίππων τροχό). Επίσης είναι πολύ ανώτερο στα όλα του από το ΝΒ και πολύ πιο αμάξι.
Με 10Κ θα βρεις σίγουρα καλό και καθαρό αμάξι, ακόμα και το δικό μου θα σκεφτόμουνα να πουλήσω :P, αλλά πρέπει να σκεφτείς και το παρακάτω. Με 10Κ μπορείς να βρεις ένα αξιοπρεπέστατο NB 18άρι (πχ του Αχιλλέα που είναι αστέρι) και με το υπόλοιπο τάλαρο να το φέρεις ακριβώς εκεί που θες (αναρτήσεις τουρμπο κτλπ), οπότε ουσιαστικά "κλείνεις" σχετικά. Στο NC αυτό θα σου στοιχίσει πολλαπλάσια...
Επίσης όπως ειπώθηκε, προσπάθησε να πας σε μοντέλο από το 08 και μετά και μη κολλάς στο σασμάν 5άρι ή 6άρι μια χαρά είναι και το 5άρι ακόμα και χωρίς κοντό Κ/Π.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version