!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (367/1050) > >>

sotos:
Απαραιτητο και λειτουργικο μονο αν εχεις χαρντοπ...

nc turbo:
γιατι? εχω δεν ειχα hard top και παγωνα..

georgep800:

--- Quote from: mx5mk1 on August 18, 2015, 02:43:51 PM ---Σκεφτειτε απο την αλλη ποσα λεφτα χρειαζεται ενα bmw 10ετιας+ για να γινει ΑΨΟΓΟ.
Ενας φιλος μεσα στην εγγυηση ευτυχως! Με καινουργιο bmw γλιτωσε 1500 ευρω απο πολλαπλασιαστες αισθητηρες nox κλπ... ενας αλλος με bmw εδωσε για κομπρεσερ a/c μονο 1200 ευρω.

Με τα χρηματα που ανεφερα θα εχει mx5 ΑΨΟΓΟ. Σας φαινονται πολλα?  Αν το καλοσκεφτειτε ισως δεν ειναι.

Το μοτερ βαλβτρονικ σε bmw μονο κοστιζει 450 ευρω με προγραμματισμο κομπλε.....   οσο για αλλαγη στα μηχανικα που κακα τα ψεμματα.... πλαστικες σωληνωσεις κολαρα τσιμουχες κλπ χαλανε σε ολα τα αυτοκινητα.... αφηστε το καλυτερα.

(Μτχ διαφορικο σε bmw 550e, κεντρικος αξονας χωρις περαστικα 300, μτχ δυναμο 250....
Μια χαρα ειναι το mx5....)

Το αυτοκινητο ειναι ακριβο σπορ και αν θελει κανεις να το εχει αψογο και αξιοπιστο για ταξιδια κλπ.... κακα τα ψεμματα.... πρεπει να πληρωσει.
Γιατι νομιζετε πεφτει κατακορυφα η αξια των ακριβων αυτοκινητων σαν μτχ????

--- End quote ---

Γι' αυτό δεν παίρνουμε και 'μεις γερμανικά... γιατί χαλάνε συνεχώς και θέλουν ένα κάρο λεφτά για επισκευή.  ::-

--- Quote from: mechanic on August 18, 2015, 02:09:51 PM ---Ωραια,
δηλαδη σε ελευθερη μεταφραση κουκουλα/σαλονι 1000ρικο plus
Μοτερ 1000ρικο χωρις να μιλαμε για αφαιρεση φρενων ιπποδυναμης.
Ζαντολαστιχα εχω (αρκει να ειναι οντως 4χ100 το καρε της ζαντας) στην ακρη με ολοφρεσκα λαστιχα οποτε δεν παιζει απο εκει θεμα.
Αναρτιση/φρενα περιπου χηλιαρικακι επισης (για μαμα καταστασεις μιλαμε)
Βαψιμο το αφηνω λιγο στην ακρη καθως πρωτα θελω ουσιαστικα το αμαξι να ειναι ετοιμο και στο very end  θα το ασχοληθω με βαψιμο.

Οποτε αν υποθεσουμε οτι παιρνω ενα αμαξι 15ετιας που λιγως/πολυ θελει τα ανωθεν σε βαθος 2ετιας θα ζητησει τουλαχιστο 3 χηλιαρικα. Και οτι βγαλει στην πορεια χωρις να μιλαμε για βελτιωσεις φυσικα που αυτο ειναι ενα αλλο κεφαλαιο.

Δηλαδη ενα NB 18αρι που παιζει στα 5χηλιρικα αγορα "τωρα" στην πραγματικοτητα το αγοραζω 8...

Οποτε εδω ειναι το ερωτημα, οτι δεν ξερω αν ειναι καλυτερα να δωσω τα +- 8 απο τωρα και να μη με απασχολησει τιποτε αλλο περαν της προληπτικης συντηρισης και το ποσα χλμ θα γραψει φυσικα.

Σιγουρα δεν γενικευω,
ηδη μιλησα με 2 παιδια απο εδω μεσα που (δεν εχω λογο να αμφιβαλω) τα αμαξια τους σιγουρα δεν ειναι παρταλια και σιγουρα δε χρειαζονται τοσα χρηματα για να μαζευτουν. Αλλα και παλι ειμαι πολυ μπερδεμενος θελει πολυ τυχη για να βρεθει κατι της προκοπης σε λογικη τιμη  :-\

--- End quote ---

Επειδή δεν έχεις καταλήξει σε NB ή NC, απλά έχε κατά νου ότι πάνω απο κάποιο ποσό η επιλογή είναι μονόδρομος να πάρεις NC. Για παράδειγμα τα 8 χιλιάρικα που αναφέρεις για ΝΒ κατά την γνώμη μου είναι υπερβολικά(γενικά μιλάω για ΝΒ όχι για το συγκεκριμένο αμάξι που λες καθώς δεν το γνωρίζω). Και αν προσθέσεις και τα χρήματα για να το φέρεις στην επιθυμητή κατάσταση που λες, άνετα παίρνεις 2λιτρο NC έτσι όπως είναι η αγορά τώρα...

nmwisima:

--- Quote from: mechanic on August 18, 2015, 03:52:29 PM ---Gia to "γερμανικο" ΝΒ 18αρι (πιθανοτατα χωρις μπλοκε) και θεωρητικα σε καλη κατασταση (αν και δεν το εχω επιβεβαιωσει αυτο)
τα 5.5 χηλιαρικα ειναι καλη τιμη ή οχι?

--- End quote ---
Το  ΝΒ που λες του 2000,είναι το προφεισλιφτ, πιθανότατα συλλεκτική εκδοση με το 6αρι και μπλοκε, αλλα ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΝΒ  και οχι FL.

Τα 5,5 μου φαίνονται πολλα.

Dasimo:
Μην το συζητάμε.... Μετάνιωσα από βλακεία που δεν πήρα 2 λίτρο NC . Αν μπορείς και σε παίρνει πάρε ένα....μπλοκε και DSC το κάνουν και πολύ καλύτερο every day car.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version