!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Gas21:
Τραμπαρε το a/c απ το τουρμπατο.
mechanic:
--- Quote from: Gas21 on August 18, 2015, 02:40:31 PM ---Για αρχη αποφασισε αν θες NC ή NB ωστε να ξεκαθαρισει καπως το τοπιο και μετα βλεπεις τα υπολοιπα.
--- End quote ---
Για εσας που γνωριζετε μπορει να ακουστει χαζο,
αλλα με τα οσα ξερω μεχρι τωρα και βαση αυτων που ζηταω, ειτε NB 18ari ειτε NC 2lt μου φαινονται (τροπος του λεγειν) "ηδια".
Εχω μια προτιμιση στο 18αρι αλλα αυτο δεν αποτελει τροχοπεδη στο να μην παρω NC 2λτ.
nc turbo:
ασε δεν εχει φρεον και πεφτει πολυ ιδρωτας στα δερματα του τουρμπατου.. ισως φταιει που τρωω σφαλιαρες οταν αλλαζω απο 3η 4η :guns:
θα βαλω και ελπιζω να δουλευει κανονικα και μην βραζει τιποτα αυγα.
απαραιτητο το αιρκουλ ειδικα καλοκαιρι!
mechanic:
Gia to "γερμανικο" ΝΒ 18αρι (πιθανοτατα χωρις μπλοκε) και θεωρητικα σε καλη κατασταση (αν και δεν το εχω επιβεβαιωσει αυτο)
τα 5.5 χηλιαρικα ειναι καλη τιμη ή οχι?
nc turbo:
--- Quote from: mechanic on August 18, 2015, 03:49:58 PM ---
--- Quote from: Gas21 on August 18, 2015, 02:40:31 PM ---Για αρχη αποφασισε αν θες NC ή NB ωστε να ξεκαθαρισει καπως το τοπιο και μετα βλεπεις τα υπολοιπα.
--- End quote ---
Για εσας που γνωριζετε μπορει να ακουστει χαζο,
αλλα με τα οσα ξερω μεχρι τωρα και βαση αυτων που ζηταω, ειτε NB 18ari ειτε NC 2lt μου φαινονται (τροπος του λεγειν) "ηδια".
Εχω μια προτιμιση στο 18αρι αλλα αυτο δεν αποτελει τροχοπεδη στο να μην παρω NC 2λτ.
--- End quote ---
nc 2lt θα το ευχαριστηθεις πολυ, πιο καινουργιο αμαξι παραπανω γκαζι και ολα τα κομφορ.. αν βγαινεις οικονομικα με σημα συντηρηση κλπ δεν αξιζει να πας για nb χωρις παρεξηγηση παντα. :good:
κατ εμε δεν ειναι καλα τα 5μιση ειναι πολλα και χωρις μπλοκε και γερμανιας με αλατια κλπ. με λιγο υπομονη θα βρεις κατι καλο και στα σωστα χρηματα πιστευω.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version