!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
jSkyline:
--- Quote from: Manolis on August 17, 2015, 11:22:26 PM ---
--- Quote from: Liakos on August 17, 2015, 10:35:56 PM ---Βρηκες 1.8 ΝΒ χωρις μπλοκε?
--- End quote ---
Ακραία πιθανότητα αλλά υπάρχει.
--- End quote ---
High και 18αρι χωρις μπλοκε ΟΧΙ δεν υπάρχει, εκτος αν ηταν μετατροπη απο 16αρι.
--- Quote from: fotis478 on August 17, 2015, 08:36:32 PM ---το πρωτο που ειναι high δεν θα πρεπε να εχει μια μπαρα δεσιματος πανω απο τον κινητηρα, και αλλες ζαντες?
επισης τα ξυλα μεσα στο δικο μου, που ειναι high του 2003, ειναι πιο σκουρα
--- End quote ---
Επίσης ΟΧΙ τα προ του 2003 εβγαιναν με αυτες τις ζαντες και χωρις δεσιματα
Manolis:
Δεν ανέφερα έκδοση εξοπλισμού.Υπήρχε base έκδοση ΝΒ στην Γερμανία που ήταν 1.8άρι και δεν είχε μπλοκέ.
Reverant:
Εδώ στην Ελλάδα υπάρχει Sporty 1.6L με 5ρι σαζμαν και ανοιχτό διαφορικό. True Story!
mechanic:
--- Quote from: Manolis on August 17, 2015, 11:45:19 PM ---Δεν ανέφερα έκδοση εξοπλισμού.Υπήρχε base έκδοση ΝΒ στην Γερμανία που ήταν 1.8άρι και δεν είχε μπλοκέ.
--- End quote ---
Μαλλον εχεις δηκιο (εκτος και αν ο ιδιοκτητης δεν το κατεχει), αυτο που εμαθα μεχρι στιγμης ειναι οτι προκειται για NB 18αρι,
του 2000 με 6αρι σασμαν, μπεζ καθισματα/σαλονι με ξυλινες λεπτομεριες και οτι ηταν αγορασμενο απο γερμανια.
Στις 90Κ ειχε αλλαξει δισκο-πλατο και τωρα εχει 130Κ (δεν εχω θεμα με τα χλμ απλα λεω οτι πληροφοριες εχω).
Εχει πηγη αλπινε με μποζε ηχεια (δεν ξερω αν ειναι απο τη μανα του ή εκ των υστερων).
Και θελει 5.5 χηλιαρικα.
Σαν τιμη καλη μου φαινεται (αν το αμαξι ειναι οκ) αλλα για να εχω μια εικονα τελικου κοστους μιας και το αμαξι θα το παντρευτω :) ποσο κοστιζει ενα μπλοκε μαζι με τοποθετιση?
Οπως επισης χοντρα-χοντρα μιας και προκειται για 15 χρονων αμαξι απο προληπτικα μαζεματα ποσα θα χρειαστει?
Δηλαδη πληρες σερβις/ιμαντες αντλιες κτλ/αμορτισερ/σινεμπλοκ και οτι αλλες λεπτομεριες πρεπει να αλαχτουν για να μην τραβαω τα μαλια που δεν εχω :tanevramou:
mechanic:
Ρωταω για τον εξης λογο:
Αν πχ με αυτα και αυτα θελει 2-3χηλιαρικα σε μαζεματα μεχρι το αμαξι να γινει καινουργιο (δεν λεμε να λυσω μοτερ blueprinting κτλ απλα για επαναφορα). Στα 7-8 εχω δει μερικα NB FL 18αρια ηλικιακα ποιο μετα (λιγο πριν βγει το NC) με μπλοκε που αν ειναι αληθινες οι φωτος τοτε δε νομιζω να θελουν πανω απο 1000ρικο για να ειναι σε καινουργια κατασταση.
Οποτε παμε στο σκαρτο 10ρικο και περιπου στα ηδια λεφτα παιζουν τα 2λτ NC που αν εχω καταλαβει σωστα οποιο 2λτ NC και να παρω ειναι εφαμιλο η και καλυτερο του 18αριου NB FL. Kαι καποια απο αυτα δειχνουν σα να ειναι χθες αγορασμενα ή με αλλα λογια δεν δειχνουν να χρειαζονται μαζεματα.
Με αλλα λογια απο τη στιγμη που το παιρνω για να το κρατησω δεν εχει τοσο σημασια η τιμη πωλησης αλλα το τι θελει το αμαξι για να ειναι σε κατασταση καινουργιου.
Εχω μπερδευτει ρε γαμωτο :????:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version