!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (361/1050) > >>

fotis478:
το πρωτο που ειναι high δεν θα πρεπε να εχει μια μπαρα δεσιματος πανω απο τον κινητηρα, και αλλες ζαντες?

επισης τα ξυλα μεσα στο δικο μου, που ειναι high του 2003, ειναι πιο σκουρα

mechanic:
Καλησπερα παιδια,
μια ακομα ερωτιση please...

Τα 18αρια NB με το μπεζ σαλονι και ξυλινες λεπτομεριες αν δεν εχουν μπλοκε διαφορικο, στο πολυ περιπου ποσο κοστιζει να τοποθετηθει ενα?
Επισης οσον αφορα το σασμαν του λογικα σχεσεις μεταδοσης κτλ ειναι ηδιες με αυτα που ειχαν και το μπλοκε?

Συνεχιζωντας την αναφορα στο 18αρι η εκδοση  "sporty"  βγαινει αποκλειστικα με το μαυρο σαλονι? ή βγηκε και με τα μπεζ?

oceflat:

--- Quote from: fotis478 on August 17, 2015, 08:36:32 PM ---το πρωτο που ειναι high δεν θα πρεπε να εχει μια μπαρα δεσιματος πανω απο τον κινητηρα, και αλλες ζαντες?

επισης τα ξυλα μεσα στο δικο μου, που ειναι high του 2003, ειναι πιο σκουρα

--- End quote ---

Δυστυχως δεν εχω ιδεα απο εκδοσεις/εξοπλισμους κλπ, απλως ψαχνω mk 2.5 κυριως.
Οι τιμες ειναι σχετικα οκ για αυτα τα χαρακτηριστικα, η αξιζει να περιμενω να χειμωνιασει? Προφανως δεν μου περισσευουν, ενα ρημαδι punto 1.3 θα σκοτωθει κ τα υπολοιπα απο την ακρη κ λιγα δανεικα απο γνωστους (μιας κ αποφασισα για mk 2.5 κ οχι 2)

Liakos:

--- Quote from: mechanic on August 17, 2015, 09:45:01 PM ---Τα 18αρια NB με το μπεζ σαλονι και ξυλινες λεπτομεριες αν δεν εχουν μπλοκε διαφορικο, στο πολυ περιπου ποσο κοστιζει να τοποθετηθει ενα?

--- End quote ---
Βρηκες 1.8 ΝΒ χωρις μπλοκε?

Manolis:

--- Quote from: Liakos on August 17, 2015, 10:35:56 PM ---Βρηκες 1.8 ΝΒ χωρις μπλοκε?

--- End quote ---

Ακραία πιθανότητα αλλά υπάρχει.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version