!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (359/1050) > >>

mechanic:
Βασικα δεν εχω οδηγησει ΜΧ5 για να φερω καποιο σαν παραδειγμα.  :????:
Αλλα αν μεχρι τωρα εχω καταλαβει σωστα, το ΜΧ5 με το 6αρι σασμαν (κοντυτερο απο το 5αρι κατι που μετραει πολυ) και με ενα μοτερ που να μπορει να εχει τουλαχιστο 15κιλα ροπης στο φασμα 4000-κοφτη εμενα μου φθανει.
Σιγουρα κανεις δε λεει οχι σε παραπανω δυναμη  :) αλλα σαν βαση αυτη η δυναμη ειναι αρκετη για αυτο που ζηταω απο αυτου του τυπου αμαξι. Οπως και απο οτι ειδα σε φωτος το μοτερ με το καλημερα εχει ενα +10% (επι της πραγματικης αποδιδομενης δυναμης) με ελαχιστο κοστος και χωρις καν να μιλαμε για επεμβασεις στη CPU κτλ απλα καμποση προσωπικη δουλεια, που ετσι και αλλιως μου αρεσει να λερωνω τα χερια μου.

Απο οτι ειδα στο car.gr υπαρχουν επιλογες αλλα το γαμωτο ειναι οτι οταν ειμαι στην ελλαδα δεν εχω την πολυτελια του χρονου να χανω τις μερες μου ψαχνωντας για αμαξι.  Προσπαθω να επικεντρωθω σε 2-3 μοντελα και αυτα να κοιταξω ωστε να διαλεξω με το καλο.

steliosmk1:

--- Quote from: mechanic on August 12, 2015, 04:06:16 PM ---Καλησπερα παιδια και καλως σας βρισκω,
θελω τη βοηθεια σας γιατι εχω μπερδευτει λιγακι με τις εκδοσεις των ΜΧ5.

Κοιταω 18αρι με τα 140κατι πριν του 2006 (αν δεν κανω λαθος στις ημερομηνιες) και μετα που εβγαινε με αρκετα λιγοτερη δυναμη.
Μπλοκε διαφορικο εχουν ολα τα 18αρια?
Το 6αρι σασμαν που εχουν καποια VS 5αρι, σε ελευθερη μεταφραση ειναι ενα ηδιο 5αρι με μια επιπλεον overdrive ταχυτητα? ή ειναι ποιο κοντο σε ολες τις σχεσεις εναντι του 5αριου?
Κοινως να ψαχνω εκδοσεις μονο με το 6αρι σασμαν ή να κοιταω και τα 5αρια?

Τελος αν κανεις εχει να προτεινει καποιο μοντελο που ξερει το παρελθον του αυτοκινητου (για μενα ποιο σημαντικο ειναι να ξερω τι αγοραζω παρα ποσα χλμ εχει και αλλες δευτερον σημασιας ερωτησεις) πολυ ευχαριστως να το δω.
Σας ευχαριστω.

--- End quote ---

Κατι τετοιο που ψαχνεις δινει ο Αχιλλεας και ειναι σε αριστη καταστση μιλα μαζι του

mechanic:

--- Quote from: steliosmk1 on August 13, 2015, 11:17:14 AM ---
--- Quote from: mechanic on August 12, 2015, 04:06:16 PM ---Καλησπερα παιδια και καλως σας βρισκω,

Κοιταω 18αρι με τα 140κατι πριν του 2006 (αν δεν κανω λαθος στις ημερομηνιες) και μετα που εβγαινε με αρκετα λιγοτερη δυναμη.
Το 6αρι σασμαν που εχουν καποια VS 5αρι, σε ελευθερη μεταφραση ειναι ενα ηδιο 5αρι με μια επιπλεον overdrive ταχυτητα? ή ειναι ποιο κοντο σε ολες τις σχεσεις εναντι του 5αριου?

Τελος αν κανεις εχει να προτεινει καποιο μοντελο που ξερει το παρελθον του αυτοκινητου (για μενα ποιο σημαντικο ειναι να ξερω τι αγοραζω παρα ποσα χλμ εχει και αλλες δευτερον σημασιας ερωτησεις) πολυ ευχαριστως να το δω.
Σας ευχαριστω.

--- End quote ---

Κατι τετοιο που ψαχνεις δινει ο Αχιλλεας και ειναι σε αριστη καταστση μιλα μαζι του

--- End quote ---

Ο Αχιλλεας ειναι το παιδι με τη γιαπωνεζα υπηρετρια που της εχει ριξει μια επιστρωση σαντυγι?

steliosmk1:

--- Quote from: mechanic on August 13, 2015, 06:00:07 PM ---
--- Quote from: steliosmk1 on August 13, 2015, 11:17:14 AM ---

Σας ευχαριστω.

--- End quote ---

--- End quote ---

Ο Αχιλλεας ειναι το παιδι με τη γιαπωνεζα υπηρετρια που της εχει ριξει μια επιστρωση σαντυγι?

--- End quote ---
O nmwisima ,καπως ετσι γραφει

Manolis:

--- Quote from: mechanic on August 13, 2015, 06:00:07 PM ---Ο Αχιλλεας ειναι το παιδι με τη γιαπωνεζα υπηρετρια που της εχει ριξει μια επιστρωση σαντυγι?

--- End quote ---

Ναι αυτός,είναι λίγο πιτσιλιάρης.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version