!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (358/1050) > >>

mechanic:
Παιδια κατ'αρχην σας ευχαριστω για τις απαντησεις.
Να με συγχωρειτε λιγο γιατι δεν το εχω με τις εκδοσεις και ονομασιες (ειμαι ακομα στο ψαξιμο).

Επ'ευκαιριας να ξεκαθαρισω οτι με την καμια δεν με απασχολουν οι κοντρες με αυτο το αμαξι, αλλα απο την αλλη θελω δυναμη ή να το πω αλλιως να εχει "γεματο" διαθεσιμο γκαζι και να μην πρεπει να εξαντλω και το τελευταιο γραμμαριο διαθεσιμης ροπης οταν θελω να κινηθω γρηγορα. Η ονομαστικη ιπποδυναμη του κινητηρα δεν ειναι το κριτηριο αγορας αλλα αν δεν ξερεις στοιχεια για το αμαξι και βλεπεις οτι το παλαιοτερο μοντελο (συνηθως και ελαφρυτερο) ειναι 140κατι και το μεταγενεστερο με 120κατι τοτε σε βαζει σε σκεψεις.
Αν βεβαια στην πραξη το ενα εχει πχ μακρια μεταδοση ενω το αλλο κοντυρερη ωστε επι της ουσιας τα αμαξια να κινουνται με τον ηδιο τροπο στο δρομο τοτε ναι δεν εχω προβλημα να κοιταξω και τα μοντελα με το ποιο "αδυναμο" μοτερ.

Σιγουρα η πληροφορια που μου δωσατε για το 6αρι ειναι πολυ σημαντικη.
Καθως το αμαξι αυτο πρωτα ο Θεος θα ειναι το 4ο οποτε θα βγαινει απο το γκαραζ κερωμενο/καθαρο και μονο για βολτες στον (λιγοστο) ελευθερο μου χρονο. Ευκολα συμπεραινει κανεις οτι αυτο που ψαχνω ειναι οδηγικη απολαυση αδιαφορωντας για καταναλωση κτλ...

Τελος και να με συγχωρειτε που σας κουραζω με μακροσκελη ποστ, αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ξερω το ιστορικο του αυτοκινητου ωστε εκ των προτερων να προλαβω πιθανες ζημιες/προβληματα.

mechanic:

--- Quote from: nmwisima on August 12, 2015, 09:26:46 PM ---NB ψαχνει ο ανθρωπος και αν κρίνουμε απο τα 140κατι που λεει (146) μιλαει για VVT.

Αυτα με το 6αρι που λες είναι τα Sporty.

Μπλοκε έχουν ολα τα 18αρια της ελληνικής αντιπροσωπίας. Αν ειναι εισαγωγης (πχ γερμανικό) υπηρχαν και αυτοκίνητα με ελεύθερο διαφορικο.

Πουλαω εγω το Σπορτι μου, αλλα λειπω τωρα και δεν μπορώ να στο δειξω δυστυχώς.

--- End quote ---

Μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις μερικες πληροφοριες για το αμαξι σου?
φωτος και τεχνικα στοιχεια οπως και τιμη φυσικα
Εγω αυτη τη στιγμη ειμαι στο εξωτερικο ελλαδα πρωτα ο Θεος θα ειμαι τελος σεπτεμβριου η αρχες οκτωμβριου.
Οποτε υπαρχει χρονος μεχρι να βρεθει ακρη  :)

RustRat:
Στην παρουσίαση του φαίνονται οι περισσότερες πληροφορίες και μαλλον και η πιο προσφατη  ορφη του αυτοκινητου. Ισως.

http://mymx5.gr/forum/index.php?topic=7594.0

Σεντ φρομ μαι Σαμσουνκ Γαλαξι Οχτω και κατι ψιλα

nmwisima:
Οχι δεν είναι πολυ ευκολο, γιατί είμαι απο το κινητό.

Οταν με το καλο έρθεις, και αν σε ενδιαφέρει, και αν υπάρχει ακόμα, μιλάμε.

Liakos:

--- Quote from: mechanic on August 12, 2015, 11:46:18 PM ---Επ'ευκαιριας να ξεκαθαρισω οτι με την καμια δεν με απασχολουν οι κοντρες με αυτο το αμαξι, αλλα απο την αλλη θελω δυναμη ή να το πω αλλιως να εχει "γεματο" διαθεσιμο γκαζι και να μην πρεπει να εξαντλω και το τελευταιο γραμμαριο διαθεσιμης ροπης οταν θελω να κινηθω γρηγορα.

--- End quote ---
Δε ξερω ποιο ειναι το μετρο συγκρισης σου, αλλα νομιζω δυσκολα θα το βρεις αυτο σε καποιο εργοστασιακο mx5. Ισως στο 2λιτρο >2006.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version