!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
white mx5:
Και μενα το ιδιο οσο αφορα το τιμονι αλλα και τον λεβιε των ταχυτητων. Μια 100αρα ειναι το τιμονι περιπου με δικο μου δερμα . Ειμαι και στην σκεψη να αλλαξω το δερμα στη μεση των καθισματων με διατρυτο της connoly
Konstantinos:
Είναι αλήθεια ότι το "δέρμα" στο τιμόνι και μιλάω πάντα για το mk3, που στην ουσία είναι συνθετική δερματίνη, είναι κακής ποιότητας και ιδιαίτερα λεπτό. Στο δικό μου έχει φθαρεί μόνο το επάνω κομμάτι και το δεξιά χαμηλά, σημάδι ότι και ο ήλιος συνηγορεί στη φθορά του. Το συντηρώ από τη πρώτη ημέρα με ειδικά καθαριστικά και αραιά και που το περνάω με πάστα camel για παπούτσια, το καλοκαίρι όμως το χρώμα μένει στα χέρια. Σκέφτομαι την αλλαγή στο στεφάνι με το πολυουρεθάνης του base.
Μήπως θα ήταν καλή ιδέα από Σεπτέμβρη να διοργανώσουμε ένα GB (αντικατάσταση σε κατάστημα) μιας και είμαστε κάμποσοι οι παθόντες?
kostasmito:
Είσαι σίγουρος οτι είναι δερματίνη; Συνήθως αυτά που είναι απο δερματίνη σκίζονται δεν φθείρονται...και τιμόνι απο MX5 σκισμένο δεν έχω δει.
Εγώ πάντως θα έλεγα οτι ειναι μέτριο ποιοτικά, δεν είναι honda (κορυφή για μενα), αλλά δεν ειναι και Opel-Peugeot-renault-citroen (λεπτά σαν τσιγαροχαρτο).
Konstantinos:
Όχι Κώστα, δεν είμαι. Έτσι με πληροφόρησε ταπετσέρης στον οποίον είχα στείλει φωτογραφίες.
Dasimo:
Έχετε καιρό να δείτε τιμόνι από Citroën..... Είναι εξαιρετικά ποιοτικά τα καινούργια. Είναι γεγονός ότι το τιμόνι του NC γυαλιζει πιο γρήγορα από το αναμενόμενο. Από εκεί και πέρα με 100 ευρώ το έχεις ολοκαίνουργιο αν θέλεις σε μια από όλες αυτές τις εταιρίες ανακατασκευής
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version