!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Dasimo:
Όχι το τιμόνι δεν δείχνει για τα χιλιόμετρα που λέει ότι έχει. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο άλλοι την δική μου περίπτωση που το πήρα με 19 χιλιάδες χιλιόμετρα διασταυρωμένα από πολλές επίσημες και ανεπίσημες πηγές και το τιμόνι μου είναι σαν καινούργιου. Απο την άλλη το άλλο μου αμάξι ένα οικογενειακό diesel έχει πλέον 50 χιλιάδες χλμ. Το πήρα καινούργιο το 2012 και το τιμόνι παραμένει ματ γιατί το χρησιμοποιω με καθαρά χέρια και βέβαια τι προσέχω με συντηρητικά χρώματος.... Άρα το τιμόνι και τα χλμ. Είναι δύο άσχετα μεταξύ τους πράγματα.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
kostasmito:
Το συγκεκριμένο τιμόνι φαίνεται ότι κάποιος πήγε να το καθαρίσει και το κατέστρεψε. Δεν είναι από την χρήση η φθορά του, είναι από ανθρώπινο λάθος. Εγώ αν έψαχνα RC σίγουρα θα το έβλεπα...ας είναι όλα τα υπόλοιπα σωστά και το τιμόνι με 100-400€ το φτιάχνεις.
Dasimo:
Γενικά Συμφωνώ
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
nikospaga:
Ναι όντως αυτό για το τιμόνι ισχύει... Τώρα για τα χαρακτηριστικά που γράφει ή δεν ξέρει ο μαντρας, ή ξέρει και βαρέθηκε να δει τι έχει οντως το αυτοκίνητο από εξοπλισμό και ιπποδύναμη. Αν δεν το δεις από κοντά......
Gas21:
Απλα εχετε στο νου σας οτι οι έμποροι χρησιμοποιουν μεχρι και αρωμα "καινουργιλας" στα αυτοκινητα και το τονιζουν οτι μυριζει σαν καινουριο για να σε παρασυρουν ..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version