!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (335/1050) > >>

Pitermaniak:
Ευχαριστω Option-d.

AsmanisG:
Θα έπερνα αυτο που εχει η γυναικα οπως ειπες.. Δεν πιστευω ουτε εγω οτι τα χιλιομετρα παίζουν ρολο αν ειναι προσεγμενο.. Το τουρμπάτο σαν ιδεα οταν το ακουσα το γούσταρα αλλα πλέον ειναι κανονικό.. Ωστόσο τουρμπατο σημαινει πολυ παιχνίδι.. Και ολοι ξερουμε οτι το πολυ παιχνιδι (και ιδικα αν δεν ξερεις απο την αρχη που θα το παρεις) βλάπτει.. Δες και το δευτερο και ακου προσεχτικα και στις δυο περιπτωσεις τι θα σου λεει ο μηχανικος..

heras:

--- Quote from: Pitermaniak on June 13, 2015, 12:31:38 AM --- Ο τυπος το ειχε τουρμπατο και του ξαναβαλε το ατμοσφαιρικο μοτερ. Θελει λιγη δουλιτσα σε φανοποιια (τοπικα βαψιματα, οχι χτυπηματα).
--- End quote ---

Απο προσωπικη πειρα μην μπλεξεις με ΜΧ5 που ηταν καποτε τουρμπο και μετα ξαναεγινε μαμα ατμοσφαιρικο. Ετσι ηταν το τελευταιο μου (το εμαθα εκ των υστερων βεβαια) και εφτασα σε σημειο να θελω 1 λιτρο λαδι για μια βολτα  :tanevramou:

nmwisima:
6 ποντα ελατηρια;

Pitermaniak:
Τα εξαποντα και εμενα λιγο κουλα μου φανηκαν για Miata. Για να μην σας ταλαιπωρω. Εχω ψιλοκαταλυξει σε ενα αμαξι. Ειναι mk2 χωρις ABS και ειναι εργοστασιακο ολο. Ποιοι θα πρεπει να ειναι οι τελευταιοι ελεγχοι που θα πρεπει να κανω επανω του, για να πω οτι δεν θα το φαω μεθαυριο στη μαπα? Σας ψιλοκουρασα...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version