!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Pitermaniak:
Ποιος καλος-ευδιαθετος συμφορουμητης εχει την διαθεση να ερθει μαζι μου αυριο να δουμε ενα Mx5 NB 1.6 να μου πει τι γνωμη του ? Κερναω καφεδακι και σουβλακι :) Το αμαξι ειναι καματερο, εγω περιστερι. Θα μου κανατε μεγαλη χαρη. :hello:
Pitermaniak:
Παιδες σημερα πηγα και ειδα δυο NB 1.6. Το μοτερακι του ακουγοτανε πολυ ομορφα, απο σαπιλες και χτυπηματα δεν μου φανηκε να υπαρχει θεμα.Απο Extra ειχε αναρτηση Kayaba ρυθμιζομενη και eibach 6ποντα, ζαντες 17αρες. Ο τυπος το ειχε τουρμπατο και του ξαναβαλε το ατμοσφαιρικο μοτερ. Θελει λιγη δουλιτσα σε φανοποιια (τοπικα βαψιματα, οχι χτυπηματα). Αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει να μπλεξω. Απο την αλλα βρικα ενα το οποιο ειναι εντελος Μαμα και το οδηγαει γυναικα. Δεν εχει χτυπηματα και ειναι γενικα πολυ ενταξει σαν αυτοκινητο. Εχει 183.000 χιλιομετρα. Το περνω ή ειναι πολλα τα χιλιομετρα. Περιμενω τα φωτα σας ;)
HarryB:
--- Quote from: Pitermaniak on June 13, 2015, 12:31:38 AM ---ειναι εντελος Μαμα και το οδηγαει γυναικα
--- End quote ---
Να ξερεις οτι αυτο δεν ειναι κριτηριο...μπορει να ειναι προσεγμενο η οχι (και σκισμενο η οχι) ανεξαρτητως φυλου οδηγου...
Pitermaniak:
Οκ και ξαναρωταω σαν ανιδεος απο miata. Τι να προσεξω σε ενα υποψηφιο αμαξι ωστε να δω οτι ειναι ενταξει ?
option-D:
Τα χιλιόμετρα μην τα φοβάσαι πάντως, αν έχει συντηρηθεί όπως πρέπει.
183000 για ΝΒ είναι λογικός αριθμός.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version