!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (324/1050) > >>

luigid:
Πραγματικη ιστορια!

Η νυφη μου πουλαει το 107 της,στο οποιο μια αλλη κυρια ειχε πεσεις πανω της,αφαλιστικες,επισκευες κτλ.
Στο τηλεφωνο ενας υποψηφιος αγοραστης,οπως και εγω και πολλοι αλλοι,αφου εψαξε το ιστορικο μεσω ασφαλιστικης βρηκε μια ζημια 1200 ευρω.
Εκεινη,οπως μου περιεγραψε η ζημια κοστολογικα οπως της ειχε πει ο φαναρτζης ηταν μικροτερη αρκετα,και της ειπε το κλασικο,οπως πολλοι εχουμε κανει,να εισπραξει αυτος την επιταγη και εκεινη να μην μπλεξει καθολου,οπως και τελικα εκανε.
Πλεον το αυτοκινητο παρουσιαζει μια ζημια στα χαρτια μεγαλυτερη απο ηταν στην πραγματικοτητα.

Οποτε καλο το ψαξιμο,αλλα ενας φαναρτζης εμπειρος θα σου πει σιγουρα τι και πως.

just my two cents  :)

Konstantinos:
Eίναι κοινό μυστικό το φούσκωμα των τιμολογίων, ειδικά όταν υπάρχει εντολή είσπραξης στα συνεργεία επισκευών. Ωστόσο, με ποιόν τρόπο γίνεται ο έλεγχος του ιστορικού ενός οχήματος μέσω ασφαλιστικών εταιριών, όπως το βλέπω να αναφέρεται αρκετά στο thread; Mόνο μέσω (φυσικού) ασφαλιστη;

luigid:

--- Quote from: Konstantinos on May 05, 2015, 04:48:55 PM ---Eίναι κοινό μυστικό το φούσκωμα των τιμολογίων, ειδικά όταν υπάρχει εντολή είσπραξης στα συνεργεία επισκευών. Ωστόσο, με ποιόν τρόπο γίνεται ο έλεγχος του ιστορικού ενός οχήματος μέσω ασφαλιστικών εταιριών, όπως το βλέπω να αναφέρεται αρκετά στο thread; Mόνο μέσω (φυσικού) ασφαλιστη;

--- End quote ---

Δεν γνωριζω κατι αλλο,εγω τουλαχιστον μεσω του ασφαλιστη μου το κανω.

manolis19:
Καλησπέρα σε όλους!

Γνωρίζει κάποιος για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο?

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6465627/

Ευχαριστώ

mx5christopher:
παιδια, δε νομιζω οτι το βαζω σε σωστη κατηγορια, αν πρεπει, μετακινειστε την ερωτηση....
βρηκα ενα μχ5 του 2002, το οποιο λεει "δεν εχει a/c". το 2002, ηταν στον στανταρ εξοπλισμο το a/c η οχι? ευχαριστω!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version