!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
georgep800:
Ότι και να λέει ο κεθ' ένας...σημασία έχει τι λένε οι νόμοι της αγοράς... :police:
tonimx5:
--- Quote from: nmwisima on April 24, 2015, 12:57:12 PM ---Toni φιλε μου, έχουν γραφτει οι διαφορές των μοντελων.
Και γω στο πρωτο ΜΧ5 εκανα 18.000 χλμ σε 6 χρόνια. Και οπως ειδες πολλοι εδω μεσα...
Τα εξτρα του ΝΒFL του 04 και του 05 εχουν γραφτει πολλες φορές. Για κάποιους είναι σημαντικα, για καποιους οχι.
Τα εξτρα του συγκεκριμένου NBFL εχουν επισης αναλυθει με τιμες λιγο νωρίτερα.
Πάντως, δες το λογικα.
Αν αυτο NBFL αξιζει κατ εσε 5 χιλιαρικα π.χ, τοτε το δικο μου 01 Σπορτι με 128κ χλμ και αυτα τα εξτρα που εχει αξιζει 4,5 ας πουμε και το δικο σου αρα, με καμμενο/αλλαγμενο μοτερ και προηγούμενη εκδοση, ποσο; 2,5 μαξιμουμ ε;
--- End quote ---
δυστιχως ναι εκει παιζι και οχι μονο το δικο μου αλλα και αλλα στο car απλα τα θεωρο πολλα γιατι σε αυτα τα λευτα υπαρχουν διαφορες και αλλες μαρκες με ποιο καινουργια αμαξια και δυνατα .. και ποιο ακριβα σαν καινουργια οταν βγηκανε παντως γιανα μην παρεξηγηθουμε ειναι Γνωμη μου καθαρα αυτα που λες δεν λεω οτι ειναι ετσι και τελως, πχ τωρα εσυ μου λες γιατα εξτρα του να σ πω τιν αληθεια δεν ξερω τι ειναι σαν παλιοτερο μελος ομως που εισαι και ποιο εμπειρος θα το σεβαστο οτι δεν κωστιζουν μονο 2.000 ε :)
tonimx5:
οσο γιατα παιδια που τα βγαζουν μια στο τοσο ειναι η εξαιρεση και αρκετα σπανιο ειμαστε ολοκληρο φορουμ με ποσα ατομα και μονο 3 ατομα το κανετε αντε αλλοι 20 που δεν ασχολη8ηκαν να μου απαντησουν .. το MX-5 το μονο μειων που εχει απο καθημερινο αμαξι ειναι το καμπριο - διθεσιο ολα τα υπολοιπα ειναι συμβατικα για καθημερινο αμαξι αν ητανε 400 αλογα αμαξι η 300 ναι εκει δεν γινετε να το εχεις για καθημερινο για πολλους λογους ακομα :) τωρα ενοειτε πως εγω δεν σας ξερω μπορει να ειναι ετσι η δουλειες σας η καταστασης και ειναι λογικο λοιπον :)
nmwisima:
2 χιλιαρικα παντως εχει το Twingo του 02 που πήραμε, με χωρους με αεροσακους με αιρκον με με με, μολις 75κ χλμ, αλλα σε σχέση με το Μχ5 μου που εχει σχεδόν τα διπλα χλμ είναι ενα ρημαδι και μισο.
Δεν συζηταω καν οδηγικα.
Θελω να πω οτι ελαφρως το αδικουμε το ΜΧ5 οταν το κοιταμε αμιγώς χρονολογικα. Δεν υπάρχουν πολλα αυτοκινητα με τα καλα του ΜΧ5, το κοστος και την αξιοπιστία του.
Γι αυτό άλλωστε πολλοι, οταν τα πουλήσουν, τελικα επιστρέφουν αργα ή γρήγορα σε αυτο.
Konstantinos:
Δεν ξέρω αν πληροί τις οικονομικές δυνατότητες των περισσοτέρων υποψηφίων αγοραστών, απλά είναι πρακτικά καινούργιο, από έναν ιδιοκτήτη, συνάδελφο, που το υπερ-προσέχει και σίγουρα αξίζει η αγορά του.
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/6402193/
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version