!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Manolis:
Εγώ.
RustRat:
Και γω, αλλα δεν εχω γκαραζ.
Σεντ φρομ μαι Σαμσουνκ Γαλαξι Οχτω και κατι ψιλα
Gas21:
Οπως υπαρχουν 2ετιας με 100000 χλμ ετσι υπαρχουν και 10ετιας με 50000 και ειδικα για αυτοκινητο βολτας ή οπως αλλιως θες πες το ,ευκολα.
simkoz:
--- Quote from: nmwisima on April 22, 2015, 01:19:19 AM ---Τα λες καπως περιεργα. Μαμα Σπορτι, αν το βαλω 5,5 θα φυγει ευκολα (αναλογικα), δεδομένου οτι δεν υπάρχουν και πολλα στο car.
Τελειο δεν θα ναι, αφου καποια πράγματα τα εχω δωσει, αλλα θα χει τελειο σαλονι και ρολμπαρ και πολλα αλλα που δεν θα κατσω να ξηλωσω.
Απο εκει ξεκιναμε.
Απο εκει και περα ενα χιλιαρικο αναρτηση και ζαντες για πλακα, και φτασαμε στα 6,5 που είναι χρηματα που θα μουν ευχαριστημένος.
ΑΝ το πουλουσα.
--- End quote ---
και έτσι καταλήγεις να τα σπας όπως έκανες και με το ΝΑ (που ήταν και μεγάλο κρίμα δλδ)
nmwisima:
Toni φιλε μου, έχουν γραφτει οι διαφορές των μοντελων.
Και γω στο πρωτο ΜΧ5 εκανα 18.000 χλμ σε 6 χρόνια. Και οπως ειδες πολλοι εδω μεσα...
Τα εξτρα του ΝΒFL του 04 και του 05 εχουν γραφτει πολλες φορές. Για κάποιους είναι σημαντικα, για καποιους οχι.
Τα εξτρα του συγκεκριμένου NBFL εχουν επισης αναλυθει με τιμες λιγο νωρίτερα.
Πάντως, δες το λογικα.
Αν αυτο NBFL αξιζει κατ εσε 5 χιλιαρικα π.χ, τοτε το δικο μου 01 Σπορτι με 128κ χλμ και αυτα τα εξτρα που εχει αξιζει 4,5 ας πουμε και το δικο σου αρα, με καμμενο/αλλαγμενο μοτερ και προηγούμενη εκδοση, ποσο; 2,5 μαξιμουμ ε;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version