!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (318/1050) > >>

kostasmito:

--- Quote from: nmwisima on April 21, 2015, 10:06:28 PM ---Α, εντάξει, μ αυτό το σκεπτικό, από το δικό μου

mazdaspeed κιτ και έξτρα κομπλέ, 1000 ευρώ
ζαντολάστιχα 600 ευρώ
ρολμπαρ και δεσίματα 350 ευρω
σαλόνι φίνιξ 500 ευρώ
ανάρτηση 600 ευρώ
διάφορα (Ηχοσύστημα, τελικό, αποστάτες, φανάρια, μπιχλιμπίδια (300 ευρώ)

Πες 3κ και 5.000 για ενα Σπορτι -με όλα τα σέρβις και κάτι παραπάνω γινομένα- να το βάλω κι εγώ 8 χιλιάρικα τότε :llol:

--- End quote ---

3350€ τα extra σου και 3500-4000€ για sporty του 2002-2003 με 130-150000χλμ. μας κάνουν τα 7-7500€ που αν δεν κάνω λάθος πουλούσες το αμάξι σου ;)
Η τιμή είναι λογική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πουληθεί γρήγορα ή οτι θα αυξηθεί η μεταπωλητική του αξία (στην στραβή 2-4000€ θα πάρουμε όλοι)...ΑΝ βρεθεί κάποιος που του αρέσουν τα συγκεκριμένα extra ή το αμάξι, θα το πάρει.

nmwisima:
Τα λες καπως περιεργα. Μαμα Σπορτι, αν το βαλω 5,5 θα φυγει ευκολα (αναλογικα), δεδομένου οτι δεν υπάρχουν και πολλα στο car.

Τελειο δεν θα ναι, αφου καποια πράγματα τα εχω δωσει, αλλα θα χει τελειο σαλονι και ρολμπαρ και πολλα αλλα που δεν θα κατσω να ξηλωσω.

Απο εκει ξεκιναμε.

Απο εκει και περα ενα χιλιαρικο αναρτηση και ζαντες για πλακα, και φτασαμε στα 6,5 που είναι χρηματα που θα μουν ευχαριστημένος.

ΑΝ το πουλουσα.

johnnyR1977:
Γνωριζει κανεις τιποτα για το παρακατω, πριν από λιγο καιρο υπηρχε σε αγγελια από μαντρα

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6136589/

sotos:
Ειναι HI με 2 ζευγαρια ζαντολαστιχα!!! :moutza:

tonimx5:

--- Quote from: georgep800 on April 21, 2015, 12:09:13 PM ---
--- Quote from: tonimx5 on April 21, 2015, 06:48:34 AM ---παιδια σορρυ που επεμβενω.. αλλα σε αυτα τα χρονια μπορει να μεσολαβησαν πολλα.. ακομα και ενα μεγαλο ατυχημα  και διαφορα.. οποτε το καλυτερο ειναι να παει σε εμπειρους μηχανικους να δουνε τι παιζι κτλπ.. γιατι καμια φορα αυτα τα ωραια και ομορφοτερα αμαξια κριβουν πολλα αποψη μου παντα  ;D

--- End quote ---

Μόνο τα χλμ είναι να σε προβληματίζουν. 7 χρόνια τώρα ο ιδιοκτήτης δεν έκανε χλμ...αλλά ούτε και τα άλλα 3 που ήταν στην Γερμανία....  :-\

--- End quote ---

αχαχαχ στο car εχει εναν με NB που καρφωθηκε μονος του ρε σ.. ειναι ενα μαυρο δεν λεω ποσο κτλπ.. γιατι μπορει να ειναι μελος.. και δεν θελω παρεξηγησης .. εχει 2 αγγελιες με διαφορα 1 μηνα η μια ειναι με 175.000 χλμ και η αλλη με 135.000  :tease: οταν το ειδα ειχα λυση.. δεν υπαρχουνε... εδωσε που εδωσε τα φραγκα και γυρισε τα ΚΜ ας εβγαζε και τιν αλλη αγγελια.. 

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version