!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (316/1050) > >>

nmwisima:
Ε, όχι και 5... Δεν νομίζω ότι νοιάζει κανέναν αν αυτός πήγε και έδωσε ένα χιλιάρικο για εισαγωγή...

Με αυτό το σκεπτικό και το δικό μου body kit έχει κοντά στο 1500άρικο να το βάλει κανείς, αλλά αυτο δεν σημαίνει οτι θα πληρωθεί τόσο στην αγορά μεταχειρισμένου ;)

kostasmito:
Hardtop 700€
Ανάρτηση 500€
Spoiler, μπάρες & δεσίματα 500€
Ζαντολάστιχα 1000€
Φρένα & εισαγωγή 700€
Μπλοκέ sporty 500€
Εξάτμιση 500€
Συναγερμός & μονώσεις 100€

4500€ σύνολο με τιμές μεταχειρισμένων extra. Δεν είναι κακή η τιμή για κάποιον που θα ήθελε να βάλει τα παραπάνω, αρκεί το αμάξι να είναι στην κατάσταση που φαίνεται στις φωτό και απο κοντά.

nmwisima:
Α, εντάξει, μ αυτό το σκεπτικό, από το δικό μου

mazdaspeed κιτ και έξτρα κομπλέ, 1000 ευρώ
ζαντολάστιχα 600 ευρώ
ρολμπαρ και δεσίματα 350 ευρω
σαλόνι φίνιξ 500 ευρώ
ανάρτηση 600 ευρώ
διάφορα (Ηχοσύστημα, τελικό, αποστάτες, φανάρια, μπιχλιμπίδια (300 ευρώ)

Πες 3κ και 5.000 για ενα Σπορτι -με όλα τα σέρβις και κάτι παραπάνω γινομένα- να το βάλω κι εγώ 8 χιλιάρικα τότε :llol:

Akina_DownHill:

--- Quote from: nmwisima on April 21, 2015, 08:13:02 PM ---
Άρα;

--- End quote ---

Αρα με το δικο σου σκεπτικο, το αυτοκινητο μου μπορω να στο βγαλω αξια 20.000 ευρω,τι θα γυρισεις να πεις,worth?

Δε γινεται να δωσεις 8.5Κ για nb,πως να το κανουμε?
Και για να γινω συγκεκριμενος,προφανως τις ζαντες τις αναφερεις για να τις πουλησεις,δε νομιζω να κρατησεις nb με 17αρες.
Η αναρτηση δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο και αυτα τα φρενα δε χρειαζονται προφανως σ ενα μαμα nb.
Αρα μονο το hardtop αξιζει,οποτε 6(μαμα)-6500 με hardtop ειναι μια πιο ρεαλιστικη προσεγγιση,τουλαχιστον εγω ετσι το βλεπω.

saldale:
8.5 για NB? Γουστάρω!  Με λίγο παζάρι βέβαια θα πέσει στα 3...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version