!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
georgep800:
Η αμέσως προηγούμενη τιμή που του είχε ήταν 10,5Κ(και πιο πριν ακριβότερα!), συνεπώς είναι ευκαιρία λέμε.
--- Quote from: kostasmito on April 20, 2015, 10:44:32 PM ---Δεν τον ξέρω τον ιδιοκτήτη, αλλά δυο φορές που το το έχω δει στο δρόμο...μου έπεσε το σαγόνι.
Πανέμορφο και φαίνεται σε άψογη κατάσταση. Ευχαρίστως να πάω αν θες να το δώ...αλλά δεν έχω οδηγήσει ποτέ NB για να έχω μέτρο σύγκρισης.
--- End quote ---
Είναι γείτονας και αυτός! ::- Αντίς να στρίψεις δεξιά για εθνική, θα στρίψεις δεξιά στην παράλληλη της...
tonimx5:
παιδια σορρυ που επεμβενω.. αλλα σε αυτα τα χρονια μπορει να μεσολαβησαν πολλα.. ακομα και ενα μεγαλο ατυχημα και διαφορα.. οποτε το καλυτερο ειναι να παει σε εμπειρους μηχανικους να δουνε τι παιζι κτλπ.. γιατι καμια φορα αυτα τα ωραια και ομορφοτερα αμαξια κριβουν πολλα αποψη μου παντα ;D
georgep800:
--- Quote from: tonimx5 on April 21, 2015, 06:48:34 AM ---παιδια σορρυ που επεμβενω.. αλλα σε αυτα τα χρονια μπορει να μεσολαβησαν πολλα.. ακομα και ενα μεγαλο ατυχημα και διαφορα.. οποτε το καλυτερο ειναι να παει σε εμπειρους μηχανικους να δουνε τι παιζι κτλπ.. γιατι καμια φορα αυτα τα ωραια και ομορφοτερα αμαξια κριβουν πολλα αποψη μου παντα ;D
--- End quote ---
Μόνο τα χλμ είναι να σε προβληματίζουν. 7 χρόνια τώρα ο ιδιοκτήτης δεν έκανε χλμ...αλλά ούτε και τα άλλα 3 που ήταν στην Γερμανία.... :-\
marios nbfl:
Μόνο τα χλμ είναι να σε προβληματίζουν. 7 χρόνια τώρα ο ιδιοκτήτης δεν έκανε χλμ...αλλά ούτε και τα άλλα 3 που ήταν στην Γερμανία.... :-\
[/quote] Απο που συμπαιρενουμε οτι ειναι γερμανικό..;;
Εφόσον ειναι του 05 εχει εσωτερικό με το καινουργιο τιμόνι με τα δαχτυλιδια στους αεραγωγούς με τα νικελ πομολακια στις πόρτες ..
Δεν λεει καπου οτι ειναι σπορτυ οποτε και δεν εχει 6αρι σασμαν..
Εγω πιστευω οτι ειναι ενα απο τα τελευταια 1.8 high που κυκλοφόρησαν
Αν ομως ειναι γερμανικό τσεκαρετο καλα και αν υπαρχει το μαρούλι τσιμπα το..
Σιγουρα ειναι κουκλι και σε φοβερή κατάσταση αλλα ακριβό για την εποχή..
Οπως και να εχει ευχομαι καλές αγορές :gl:
georgep800:
--- Quote from: marios nbfl on April 21, 2015, 02:45:32 PM ---Απο που συμπαιρενουμε οτι ειναι γερμανικό..;;
Εφόσον ειναι του 05 εχει εσωτερικό με το καινουργιο τιμόνι με τα δαχτυλιδια στους αεραγωγούς με τα νικελ πομολακια στις πόρτες ..
Δεν λεει καπου οτι ειναι σπορτυ οποτε και δεν εχει 6αρι σασμαν..
Εγω πιστευω οτι ειναι ενα απο τα τελευταια 1.8 high που κυκλοφόρησαν
Αν ομως ειναι γερμανικό τσεκαρετο καλα και αν υπαρχει το μαρούλι τσιμπα το..
Σιγουρα ειναι κουκλι και σε φοβερή κατάσταση αλλα ακριβό για την εποχή..
Οπως και να εχει ευχομαι καλές αγορές :gl:
--- End quote ---
Παλιότερα που το είχα τσεκάρει απο τις πινακίδες απο περιέργεια φαινόταν να είναι ταξινομημένο το 2008. Οπότε συμπέρανα ότι είναι εισαγωγής. Το ότι είναι Γερμανικό, είναι εικασία.
Εμφανισιακά που το έχω δει μερικές φορές στον δρόμο είναι εντυπωσιακό! Πολλά τα λεφτά όμως...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version