!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (304/1050) > >>

SchumiMx5:
Κοίτα, όποιο 2λιτρο και να παρεις για να  κάνεις απγκρειντ απο το mx το κόστος συντήρησης πάει ένα λέβελ πάνω.Και αμα δεις τις τιμες,ναι χαθηκε ο κοσμος.Αλλιως αφηνεις το αμαξι στη ακρη και οταν μαζεεεεψεις τα λεφτά το κάνεις το σέρβις.Αλλά δεν νομίζω να θέλει κανείς κάτι τέτοιο.

sotos:
Παρε silvia s14!!!

nikospaga:

--- Quote from: SchumiMx5 on April 02, 2015, 10:21:44 PM ---Κοίτα, όποιο 2λιτρο και να παρεις για να  κάνεις απγκρειντ απο το mx το κόστος συντήρησης πάει ένα λέβελ πάνω.Και αμα δεις τις τιμες,ναι χαθηκε ο κοσμος.Αλλιως αφηνεις το αμαξι στη ακρη και οταν μαζεεεεψεις τα λεφτά το κάνεις το σέρβις.Αλλά δεν νομίζω να θέλει κανείς κάτι τέτοιο.

--- End quote ---
Έχεις απόλυτο δίκαιο σε αυτο που λες απλα με 2.0 μχ5 δεν κάνεις και κανενα upgrade της προκοπης!Οπότε απο την στιγμή που κάνεις κάτι τέτοιο...το κάνεις σωστα! :-)

nmwisima:

--- Quote from: kostasmito on April 01, 2015, 03:03:18 PM ---Εδώ προς διετίας ( που το αμάξι μου είχε 40000χλμ. και ήταν κυριολεκτικά αγρατζουνιστο) μου είχαν κάνει προσφορά για ανταλλαγη με GT86 στα 4000

--- End quote ---

Ειχε βγει προ 2ετιας η GT86?

kostasmito:
02/2013 υπήρχε και test drive στο Ηράκλειο...περνάνε τα χρόνια

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version