!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
jSkyline:
Δόξα το Θεό κάποιος που καταλαβαίνει τι λέω! Φυσικά και να την κάνεις την αλλαγή! Αφού δεν σου λείπουν τα λεφτά για τη συντήρηση. Όπως και εγώ ήμουν από αυτούς που του έλεγαν να πάρει 2λιτρο niseko τότε γιατί ήταν ευκαιρία! Αν μια έκδοση έχει κάποια έξτρα που γουστάρεις και κάτι παραπάνω να δώσεις από 1.8 το καταλαβαίνω.
Αλλά αν ένα 2 λίτρο δεν είναι ευκαιρία δεν είναι εύκολο να πουληθεί καν! Πόσο μάλλον να πουληθεί και σε καλή τιμή. Πόσο μάλλον αν δεν έχει και κανένα καλό ή ιδιαίτερο έξτρα εξοπλισμό.
Manolis:
--- Quote from: selito on April 02, 2015, 09:53:58 AM ---Και για το μέλος που λες που απο 1.8mid πήγε σε 2.0niseko, ο ίδιος λέει πως δεν θα ξανάπαιρνε 1.8 και με παροτρύνει και εμένα να την κάνω την αλλαγή (κακές παρέες εε? :P )
--- End quote ---
Εννοείς επειδή είχε στίψει το 1.8άρι σε πίστες,στροφές,βουνά κτλ και αποφάσισε ότι του λείπει η έξτρα δύναμη και το μπλοκέ?
Γιαυτό δεν θα ξανάπαιρνε 1.8?
selito:
Έχεις δίκιο, η απόφαση έχει παρθεί και τώρα που μπήκαμε στον χορό...θα χορέψουμε! :finger:
--- Quote from: Manolis on April 02, 2015, 11:25:19 AM ---Εννοείς επειδή είχε στίψει το 1.8άρι σε πίστες,στροφές,βουνά κτλ και αποφάσισε ότι του λείπει η έξτρα δύναμη και το μπλοκέ?
Γιαυτό δεν θα ξανάπαιρνε 1.8?
--- End quote ---
Η χρήση που θέλω να του κάνω και εγώ είναι όμοια με την δική του, οπότε είναι πιο κοντά στα δικά μου δεδομένα η δική του γνώμη παρά κάποιου που είναι σε πίστες/βουνά/κλπ 24/7
Και έτσι να μην είναι έχω οδηγήσει το 2.0 και σε καθημερινές διαδρομές και σε ταξίδι..και προσωπικά είδα μια αρκετή διαφορά
Manolis:
Αν η χρήση που θέλεις να του κάνεις είναι όμοια τότε αντιλαμβάνομαι την αλλαγή μόνο λόγω των επιπλέον έξτρα
που θα δυσκολευτείς (λόγω κόστους) να βάλεις στο 1.8άρι.
Πέραν αυτού με δεδομένο την δική σου τοποθέτηση,θεωρώ την κίνηση λάθος.
Χρόνια πριν που τα χρήματα δεν ήταν θέμα δεν θα το συζητούσαμε καν.Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται.
ps.Ούτε καν δεν προσπαθώ να σου αλλάξω την απόφαση.Να προχωρήσεις το πλάνο σου και καλούς χορούς :)
selito:
--- Quote from: Manolis on April 02, 2015, 11:35:33 AM ---Πέραν αυτού με δεδομένο την δική σου τοποθέτηση,θεωρώ την κίνηση λάθος.
--- End quote ---
why is that?
Υ.Γ. θα το πάρω το 2.0 αλλά..κουβέντα να γίνεται :good:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version