!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (293/1050) > >>

iNFiNiTy:

--- Quote from: iliasfyntanidis on April 01, 2015, 03:39:50 PM ---
ΓΡΆΨΤΟΥΣ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙ@ ΣΟΥ.Εμένα με τσαντίζει το γεγονός να παίρνει ο άλλος τηλέφωνο να επικαλείται την κρίση,τον ΦΠΑ,τον ΕΝΦΙΑ,τις πολυκυστικές ωοθήκες της γυναίκας του για να ρίξει την τιμή και να παίρνει τον κόπο σου τσάμπα.
Και μετά να παίζει το κλειδάκι στο χέρι στην καφετέρια καμαρώνοντας.Εάν δεν έχεις τα φράγκα μην κάνεις όνειρα φίλε λέω εγώ.
Και εγώ τα ίδια όταν το είχα για πούλημα-4 άτομα πήραν.Βέβαια δεν με πήρε κανένας κωμικός.Το έπλυνα,το κέρωσα και το έβαλα στο γκαράζ μου.
Άσε να παίρνουν τσάμπα τις ευκαιρίες.Δόξα το θεό έχουμε topic με ''προβλήματα''
Ο μηχανικός περιμένει στην γωνία.
Ακούστηκα κάπως αλλά τα λέω για να τα διαβάζουν μερικοί.

--- End quote ---
Μεγάλη μουνοπαγίδα παίδες το κλειδί του Mazda, ειδικά του NB.
Εγώ από τότε που το αφήνω στο τραπεζάκι της καφετέριας έρχονται τα γκομενάκια και μου πιάνουν κουβέντα στο άσχετο.
Λέει η άλλη, για να έχει MX5 των 3000 ο τύπος, θα είναι φραγκάτος.

iliasfyntanidis:

--- Quote from: iNFiNiTy on April 01, 2015, 09:10:41 PM ---
--- Quote from: iliasfyntanidis on April 01, 2015, 03:39:50 PM ---
ΓΡΆΨΤΟΥΣ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙ@ ΣΟΥ.Εμένα με τσαντίζει το γεγονός να παίρνει ο άλλος τηλέφωνο να επικαλείται την κρίση,τον ΦΠΑ,τον ΕΝΦΙΑ,τις πολυκυστικές ωοθήκες της γυναίκας του για να ρίξει την τιμή και να παίρνει τον κόπο σου τσάμπα.
Και μετά να παίζει το κλειδάκι στο χέρι στην καφετέρια καμαρώνοντας.Εάν δεν έχεις τα φράγκα μην κάνεις όνειρα φίλε λέω εγώ.
Και εγώ τα ίδια όταν το είχα για πούλημα-4 άτομα πήραν.Βέβαια δεν με πήρε κανένας κωμικός.Το έπλυνα,το κέρωσα και το έβαλα στο γκαράζ μου.
Άσε να παίρνουν τσάμπα τις ευκαιρίες.Δόξα το θεό έχουμε topic με ''προβλήματα''
Ο μηχανικός περιμένει στην γωνία.
Ακούστηκα κάπως αλλά τα λέω για να τα διαβάζουν μερικοί.

--- End quote ---
Μεγάλη μουνοπαγίδα παίδες το κλειδί του Mazda, ειδικά του NB.
Εγώ από τότε που το αφήνω στο τραπεζάκι της καφετέριας έρχονται τα γκομενάκια και μου πιάνουν κουβέντα στο άσχετο.
Λέει η άλλη, για να έχει MX5 των 3000 ο τύπος, θα είναι φραγκάτος.

--- End quote ---
Μάλλον μαλάκα για κέρασμα ψάχνουν.

georgep800:

--- Quote from: philosopher on April 01, 2015, 05:10:15 PM ---Εννοώ ότι και ο άλλος που παίρνει λογικά θα έπρεπε να είναι πιο μαζεμένος από την άποψη ότι λογικά για να το έχεις πρέπει να "έχεις" άρα δε σκοπεύεις να το χαρίσεις κτλπ
Γενικώς δε παίρνει το μέσο οδηγό αυτοκινήτου άλλα κάποιον που έδωσε πολύ χρήμα για αυτοκίνητο ελεύθερου χρόνου...  Δε μπορεί όλοι με τα δίλιτρα και πάνω να είναι μπατίριδες που έκαναν λάθος επιλογή...
Ελπίζω να έγινα λίγο περισσότερο κατανοητός  :P

--- End quote ---

Ναι, κατάλαβα τι εννοείς. Ισχύει αυτό που περιγράφεις, αλλά πιστεύω αντιπροσωπεύει μια μικρή μειοψηφία. Και μάλιστα την μειοψηφία που έσκασε ζεστό μετρητό και το πήρε καινούριο!
Η πλειοψηφία όμως ξέρεις τι έκανε; Πήγε και το αγόρασε μ' ένα φάκελο γεμάτο χαρτούρα, με 0 προκαταβολή! :excited: Όλοι αυτοί τι νομίζεις ότι κάνουν τώρα...; ::- Που να δεις και στα περισσότερα κυβικά πως έχει η κατάσταση! Πάρε για παράδειγμα τα πορσικά. Ξέρεις πόσο έκανε καινούριο ένα cayenne 4500cc? Αυτό δεν είναι αμάξι που το παίρνει κάποιος που τα "έχει"? Και μάλιστα πολλά...?!?!?! Και όμως...δες πόσο σκοτώνονται... :-X

ΥΓ. Όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με "μπατίριδες και λάθος επιλογές" που αναφέρεις. Αλλά με γνήσιους Ελληνάρες.

ΥΓ2: Στις εποχές που διανύουμε, όσοι έχουν χρήμα να διαθέσουν για αμάξι πολλών κυβικών, θα το πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί, είτε μας αρέσει είτε όχι.- Το ποιος φταίει γι' αυτό είναι άλλο θέμα. Σίγουρα όμως όχι οι αγοραστές που προσφέρουν ψίχουλα.

Gas21:
Νικο  πολλοι που ψαχνουν για NC 2λιτρο  ,με το μπατζετ  που εχουν τωρα , πιο παλια ουτε στα όνειρα δε θα το παιρναν.
Εχουν το ποσο για την αγορα χωρις να υπολογιζουν τα μελλοντικα κοστη.
Παζαρευουν γιατι νομιζουν οτι σε βρισκουν στην ανάγκη και ο Θεος βοηθος..καποιοι τα καταφερνουν .
Ο πωλητής εχει το μαχαίρι εχει και το πεπόνι όμως.
Ο αγοραστεις κανει απλα την προσφορα του.

selito:
Καλά όλα αυτά παιδιά, αλλά για το LE, που καταλήξαμε?
Aξίζει να πάω να το δω?? 
:zalistika: :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version