!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Sakis:
Αν κάτσω να σκεφτώ πόσο θα κοστίσει το αμάξι μου έτσι και όταν το πουλήσω και τα λεφτά που θα χάσω και σε σύγκριση με τα λεφτα που έδωσα για την αγορά αλλά και με αυτά που έχω ρήξει επάνω του μέχρι τώρα και αυτά που σκοπέυω να ρήξω στο μέλλον θα με πάρει από κάτω, μπορεί να πάθω και κατάθλιψη.
Δεν είναι λογική να σκέφτεσαι πόσο θα κοστίσει ένα αμάξι αν και όταν το πουλήσεις. Πάρτο άμμα το γουστάρεις και κράτα το όσο μπορείς, μην σκέφτεσαι τα λεφτά που ρίχνεις επάνω του για φτιαξίματα αν θα τα πάρεις πίσω αλλιώς μην τα ρίχνεις καθόλου. Αν σκέφτεσαι έτσι για το ΜΧ5, έχεις επιλέξει λάθος αυτοκίνητο από την πρώτη στιγμή που το πήρες.
Το αίσθημα που σου προσφέρει αυτό το αμάξι δεν συγκρίνεται με λεφτά ή με άλλο όχημα.... Και στην τελική μαζί μας θα τα πάρουμε τα λεφτά?? αμμα δουλεύεις όλη μέρα τουλάχιστον ένα ποσό καλό είναι να το ξοδεύεις εκεί που πραγματικά γουστάρεις ανευ όρων.
Καλή επιτυχία στην αναζήτηση Selito :good:
kostasmito:
Ηλία επί τέσσερις μήνες που είχα το αμάξι μου σε αγγελία στα 11000€, γιατί δεν με πήρε κανείς απο την "αγορά" ούτε ενα τηλ; Και φωτό είχα και περιγραφή και ήταν το πιο φτηνό 2.0lt του 2008 στο car.
Καλά είναι αυτά που λες, αλλά για τα 1.8...για τα 2.0lt ΔΕΝ υπάρχει αγορά.
georgep800:
--- Quote from: philosopher on April 01, 2015, 03:14:11 PM ---Όπως και να έχει ακόμα το γυρνάμε οπότε μια χαρά.
--- End quote ---
Δυστυχώς την αγορά δεν την έχουν καταντήσει έτσι ούτε οι αγοραστές, ούτε οι πωλητές, αλλά οι καταστάσεις που επικρατούν στην κοινωνία γενικότερα... Όσο θα υπάρχει φόρος πολυτελείας, τέλει κυκλοφορίας, κτλ σε αυτά τα επίπεδα και την κατάσταση της οικονομίας σε αυτό το χάλι, τότε μην περιμένεις να αλλάξει κάτι στην αγορά...
philosopher:
--- Quote from: georgep800 on April 01, 2015, 03:32:01 PM ---
--- Quote from: philosopher on April 01, 2015, 03:14:11 PM ---Όπως και να έχει ακόμα το γυρνάμε οπότε μια χαρά.
--- End quote ---
Δυστυχώς την αγορά δεν την έχουν καταντήσει έτσι ούτε οι αγοραστές, ούτε οι πωλητές, αλλά οι καταστάσεις που επικρατούν στην κοινωνία γενικότερα... Όσο θα υπάρχει φόρος πολυτελείας, τέλει κυκλοφορίας, κτλ σε αυτά τα επίπεδα και την κατάσταση της οικονομίας σε αυτό το χάλι, τότε μην περιμένεις να αλλάξει κάτι στην αγορά...
--- End quote ---
Ναι αλλά ξέρεις και μεις έχουμε δίλιτρο roadster (αμάξι ελεύθερου χρόνου, πρακτικότητα μηδέν κτλπ κτλπ), δεν είναι ότι πήραμε ένα δίλιτρο Nissan ή οποιοδήποτε sedan των 20-24.000Ε πχ να κάνουμε τη δουλειά μας :-\
Επίσης και ό άλλος που παίρνει τηλέφωνο πάντα μα πάντα θεωρεί ότι θα σε απαλλάξει από το βάρος όλων αυτών ή στη καλύτερη ότι το πουλάς γιατί δε μπορείς να το συντηρήσεις....
iliasfyntanidis:
--- Quote from: kostasmito on April 01, 2015, 03:30:09 PM ---Ηλία επί τέσσερις μήνες που είχα το αμάξι μου σε αγγελία στα 11000€, γιατί δεν με πήρε κανείς απο την "αγορά" ούτε ενα τηλ; Και φωτό είχα και περιγραφή και ήταν το πιο φτηνό 2.0lt του 2008 στο car.
Καλά είναι αυτά που λες, αλλά για τα 1.8...για τα 2.0lt ΔΕΝ υπάρχει αγορά.
--- End quote ---
ΓΡΆΨΤΟΥΣ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙ@ ΣΟΥ.Εμένα με τσαντίζει το γεγονός να παίρνει ο άλλος τηλέφωνο να επικαλείται την κρίση,τον ΦΠΑ,τον ΕΝΦΙΑ,τις πολυκυστικές ωοθήκες της γυναίκας του για να ρίξει την τιμή και να παίρνει τον κόπο σου τσάμπα.
Και μετά να παίζει το κλειδάκι στο χέρι στην καφετέρια καμαρώνοντας.Εάν δεν έχεις τα φράγκα μην κάνεις όνειρα φίλε λέω εγώ.
Και εγώ τα ίδια όταν το είχα για πούλημα-4 άτομα πήραν.Βέβαια δεν με πήρε κανένας κωμικός.Το έπλυνα,το κέρωσα και το έβαλα στο γκαράζ μου.
Άσε να παίρνουν τσάμπα τις ευκαιρίες.Δόξα το θεό έχουμε topic με ''προβλήματα''
Ο μηχανικός περιμένει στην γωνία.
Ακούστηκα κάπως αλλά τα λέω για να τα διαβάζουν μερικοί.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version