!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (288/1050) > >>

nmwisima:
Το 07 και το 09 ετσι, καινούρια απο τη mazda, απο καποιον που εχει μολις δωσει 30κ για 2λιτρο 2θεσιο καμπριο ;)

mx5silver:
αν ειχαν ανοιξει οι αερόσακοι και ειχε παρει τα ανταλακτικα γνησια από την μαζντα και εργασια στην μαζντα, θα πληρωνε συνολικα πανω από 6000-7000 για την επισκευή....

οποτε ή ανοιξαν οι αερόσακοι και πηρε τροπετο και το εφτιαξε σε εξωτερικο συνεργειο
ή (το πιο πιθανο)δεν ανοιξαν οι αερόσακοι και το εφτιαξε στην μαζντα....

ασχετο. όταν ειχα ρωτησει στην ελμα να παρω ένα πισω πανελ αναμεσα από τα φαναρια για το μκ1, μου ειπαν τιμη 740 ευρα :o
υπολογιστε τωρα ποσο θα εχουν 1 φαναρι, 1 καπο 1 φτερο και 1 προφυλακτήρας + την εργασια-βαψιμο  στην μαζντα για το nc ενός ετους τοτε....

selito:
Δεν είναι μόνο το ύψος της ζημιάς (και των 2 βασικά..) αλλά ο συνδιασμός:

4.000+ επισκευές
2 χρόνια σε μάντρα
90.000 χλμ μέχρι το 2012 (το δικό μου έχει 83.000 μέχρι σήμερα για παράδειγμα)

Νομίζω όσοι έχουν πάρει αυτοκίνητο με τα 3 παραπάνω χαρακτηριστικά δεν τους έχει βγει σε καλό..

Skyggedans:

Γιώργο, επειδή απ' την αγγελία σου, καταλαβαίνω πως ενδιαφέρεσαι προσωπικά για δαύτο, οι προηγούμενοι εξήγησαν ακριβώς πως το κοστολόγιο των ζημιών δικαιολογείται ακόμα και σε περίπτωση μικρής ζημιάς.
 Όσον αφορά τα 2 χρόνια σε μάντρα, αναλογίσου απλά πως είναι 2λιτρο και μέχρι τον Μάιο του 2014 το πούλαγε στα 9500.
 Είναι μοντέλο του 2006, οπότε σε 6 χρόνια, τα 90k χλμ δικαιολογούνται, αν το είχε daily.

Δεν στα γράφω αυτά γιατί είμαι υπέρ της αγοράς του συγκεκριμένου. Στο ξαναέγραψα, ο μόνος τρόπος να σιγουρευτείς για την κατάσταση του, είναι να το δεις ο ίδιος και με φανοποιό.
 Στο γράφω για τα επόμενα βήματα σου στην αναζήτηση οποιουδήποτε μιάτα ή αυτοκινήτου γενικότερα.
 Απλά το συγκεκριμένο σου δίνει το 6άρι κιβώτιο και το μπλοκέ (το συλλεκτικό δεν το αναφέρω καν) που είναι βασικά.

selito:
Νότη όντως για μένα ψάχνω και με ενδιαφέρει να βρω μόνο 2.0 sport ή LE.

Θα το ψάξω όταν ανέβω στην αθήνα..δεν το απορρίπτω ακόμα, αλλά θα πάω να το δω και θα το ελέγξω πολύ σχολαστικά πριν προβώ σε οποιαδήποτε αγορά.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version