!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
Neko:
Αμα αντεχεις οικονομικα παρε 1800 που τα εχει ολα ;-)
Σταλθηκε απο το κινητο μου Nokia 3110
Eurissssss:
--- Quote from: Apostolis on March 17, 2015, 06:07:09 PM ---Καλησπερα παιδια, ψαχνω ενα nbfl λογω κλασικης (για τα δικα μου γουστα) εμφανισης και κοστους. Παει για 3ο αυτοκινητο κυριως για χαλαρο βολταρισμα οποτε δεν με ενδιαφερει προοπτικη βελτιωσης η κατι τετοιο. Για σχετικα χαλαρη χρηση το μπλοκε διαφορικο θα κανει τη διαφορα; μεχρι στιμης ψαχνομαι στα 1600αρια λογω κοστους (αγορας, ασφαλεια, χρηση, κλπ). Αν απο την αλλη εχει νοημα, ισως πρεπει να κοιταω και 1800αρια (ή την πιθανοτητα αναβαθμισης αργοτερα). Επισης απο το φορουμ υπαρχει η αισθηση οτι το 1600 ειναι σχετικα ψοφιο, ισχυει κατι τετοιο;
--- End quote ---
το 1600 δεν ειναι ψώφιο,ειδικα ειναι ιδανική λυση για κάποιον που δεν είναι εξικειωμένος με τη πισω κίνηση,τα 1800 σπορτυ και λοιπές εκδόσεις ειναι για κάποιον που ξέρει τι ζητάει πχ σπορ οδηγηση γιαυτό και η διαφορά στη τιμή.Αν λοιπον το θες για χαλαρές βολτες το 1600 ειναι ταμάμ.
MaSyn:
--- Quote from: Apostolis on March 17, 2015, 06:07:09 PM ---Καλησπερα παιδια, ψαχνω ενα nbfl λογω κλασικης (για τα δικα μου γουστα) εμφανισης και κοστους. Παει για 3ο αυτοκινητο κυριως για χαλαρο βολταρισμα οποτε δεν με ενδιαφερει προοπτικη βελτιωσης η κατι τετοιο. Για σχετικα χαλαρη χρηση το μπλοκε διαφορικο θα κανει τη διαφορα; μεχρι στιμης ψαχνομαι στα 1600αρια λογω κοστους (αγορας, ασφαλεια, χρηση, κλπ). Αν απο την αλλη εχει νοημα, ισως πρεπει να κοιταω και 1800αρια (ή την πιθανοτητα αναβαθμισης αργοτερα). Επισης απο το φορουμ υπαρχει η αισθηση οτι το 1600 ειναι σχετικα ψοφιο, ισχυει κατι τετοιο;
--- End quote ---
Όλα είναι σχετικά. Εξαρτάται από το τι θες.
Δεν νομίζω πάντως να συμβαδίζει το χαλαρό βολτάρισμα με μπλοκέ και αναβαθμίσεις. Νομίζω ότι με το 1.6 μπορείς να κάνεις άνετα τις βόλτες σου. ;)
xenos:
--- Quote from: fylpa17 on March 16, 2015, 11:42:15 PM ---Σοβαρά τα λες αυτά; Δεν το είπα με κακό τρόπο απλά θεωρώ ότι ζητάει πολλά. Όταν υπάρχουν άψογα nc με 7 χιλιάρικα και σχετικά καλά με 6. Δεν είναι ότι θέλω να το ξεφτιλίσω απλά δεν νομίζω ότι αξίζει τόσο. Ακόμα και αν είναι καλή η συντήρηση του.
--- End quote ---
Συμφωνώ και εγώ. Πάρε άψογο nc με 6κ! :good:
Apostolis:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και εγώ κάπως έτσι το σκεφτόμουν. Προχωρώντας στην αναζήτηση ήθελα να ρωτήσω τα πιο έμπειρα μέλη αν υπάρχει κάποιου ειδους checklist με στάνταρ θεματα που θα πρεπει να προσέχει κανείς στην αγορά μεταχειρισμένου mx5. Πχ σκουριές σε κάποιοα σημεία, προβληματα σε κουκούλα, κλπ. Ακόμη ξέρει κανεις αν υπάρχει μια λίστα με τις λεπτομέρειες των εξοπλσμων των εκδόσεων; πχ nardi Torino, high, memories, twins, κτλ.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version