!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (273/1050) > >>

Manolis:

--- Quote from: nmwisima on March 17, 2015, 11:55:21 AM ---Δίνω 6 ζεστά για ένα άψογο NC :good:

--- End quote ---

Θα σου δώσω το δικό μου.

selito:

--- Quote from: Manolis on March 17, 2015, 12:04:02 PM ---
--- Quote from: nmwisima on March 17, 2015, 11:55:21 AM ---Δίνω 6 ζεστά για ένα άψογο NC :good:

--- End quote ---

Θα σου δώσω το δικό μου.

--- End quote ---

Πρόεδρος στην θέση του προέδρου ο Α.

Manolis:
Τι να την κάνει την ψωροθέση του προέδρου.Αυτός είναι ιδιοκτήτης.

georgep800:

--- Quote from: nmwisima on March 17, 2015, 11:55:21 AM ---
--- Quote from: saldale on March 17, 2015, 07:17:00 AM ---
--- Quote from: fylpa17 on March 16, 2015, 11:42:15 PM ---Όταν υπάρχουν άψογα nc με 7 χιλιάρικα και σχετικά καλά με 6

--- End quote ---

Τα τελευταία άψογα NC που πουλήθηκαν, πήγαν όλα πάνω απο 9,5 χιλιάρικα.

--- End quote ---

Δίνω 6 ζεστά για ένα άψογο NC :good:

--- End quote ---

Δώστα για ένα ΝΒ αυτά τα λεφτά. Μονάχα σκέψου με τι θησαυρό θα είναι φορτωμένο...! :coolio:

Apostolis:
Καλησπερα παιδια, ψαχνω ενα nbfl λογω κλασικης (για τα δικα μου γουστα) εμφανισης και κοστους. Παει για 3ο αυτοκινητο κυριως για χαλαρο βολταρισμα οποτε δεν με ενδιαφερει προοπτικη βελτιωσης η κατι τετοιο. Για σχετικα χαλαρη χρηση το μπλοκε διαφορικο θα κανει τη διαφορα; μεχρι στιμης ψαχνομαι στα 1600αρια λογω κοστους (αγορας, ασφαλεια, χρηση, κλπ). Αν απο την αλλη εχει νοημα, ισως πρεπει να κοιταω και 1800αρια (ή την πιθανοτητα αναβαθμισης αργοτερα). Επισης απο το φορουμ υπαρχει η αισθηση οτι το 1600 ειναι σχετικα ψοφιο, ισχυει κατι τετοιο;

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version