!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]

<< < (272/1050) > >>

fylpa17:
Σοβαρά τα λες αυτά;  Δεν το είπα με κακό τρόπο απλά θεωρώ ότι ζητάει πολλά. Όταν υπάρχουν άψογα nc με 7 χιλιάρικα και σχετικά καλά με 6. Δεν είναι ότι θέλω να το ξεφτιλίσω απλά δεν νομίζω ότι αξίζει τόσο. Ακόμα και αν είναι καλή η συντήρηση του.

nmwisima:
Έκανα πλάκα, οι πιο παλιοί στο φόρουμ θα το καταλάβουν.

Kάθε πράγμα αξίζει όσο κάποιος θα πληρώσει για να το αγοράσει. ;)

georgep800:

--- Quote from: fylpa17 on March 16, 2015, 11:42:15 PM ---Σοβαρά τα λες αυτά;  Δεν το είπα με κακό τρόπο απλά θεωρώ ότι ζητάει πολλά. Όταν υπάρχουν άψογα nc με 7 χιλιάρικα και σχετικά καλά με 6. Δεν είναι ότι θέλω να το ξεφτιλίσω απλά δεν νομίζω ότι αξίζει τόσο. Ακόμα και αν είναι καλή η συντήρηση του.

--- End quote ---

Εμείς επαέ πέρα ε σηκώνουμε πολλά πολλά σχετικά με τα εργαλεία μας. Πόσο μάλλον ο Αχιλλέας που είναι και άγριο αγόρι. :-X

Τέσπα, σκέψου πιο λογικά. Θες να δώσεις τόσα λεφτά για ένα αμάξι μ' ένα σωρό μόντες; Που όσο καλά και αν έχουν γίνει(αν και δεν γνωρίζω ούτε το αμάξι ούτε τον ιδιοκτήτη, δεν διαφωνώ με αυτό) θα θέλουν συντήρηση, άρα και επιπλέον χρήματα. Χώρια και τα όποια προβλήματα βγάλει. Που θα βγάλει. Εκτός και αν ξέρεις κανέναν που με τέτοιες μετατροπές δεν είχε θέματα στο μέλλον...

ΥΓ. Σε αυτά τα λεφτά το να πάρεις NC είναι μονόδρομος! ;)

saldale:

--- Quote from: fylpa17 on March 16, 2015, 11:42:15 PM ---Όταν υπάρχουν άψογα nc με 7 χιλιάρικα και σχετικά καλά με 6

--- End quote ---

Τα τελευταία άψογα NC που πουλήθηκαν, πήγαν όλα πάνω απο 9,5 χιλιάρικα.

nmwisima:

--- Quote from: saldale on March 17, 2015, 07:17:00 AM ---
--- Quote from: fylpa17 on March 16, 2015, 11:42:15 PM ---Όταν υπάρχουν άψογα nc με 7 χιλιάρικα και σχετικά καλά με 6

--- End quote ---

Τα τελευταία άψογα NC που πουλήθηκαν, πήγαν όλα πάνω απο 9,5 χιλιάρικα.

--- End quote ---

Δίνω 6 ζεστά για ένα άψογο NC :good:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version