!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
marios nbfl:
--- Quote from: sebastian on March 16, 2015, 03:54:09 PM ---
--- Quote from: marios nbfl on March 16, 2015, 12:07:47 AM ---1.500 ευρω ειναι μεγαλη διαφορα ..;; Με 1500 εχεις ενα αρκετα λείψω turbo κιτ και δεν εχεις και ολα τα περιφερειακά οπως αναρτήσεις φρένα και οτι αλλο εχει..
--- End quote ---
Κι αυτο, αν χαιρετησουν συντομα τα κινεζοπραμματα λειψο θα ειναι ομως...
Μετα θα βαλεις κανα μεγαλυτερο ψυγειο νερου, μετα λαδιου μετα θα ψαχτεις για ms κλπ κλπ και μαλλον θα το ξαναχτισεις :P
παντως το engine bay φαινεται τζιτζι :-\
στα + η αναρτηση,τα γρενα λιγο too much αλλα ευπροσδεκτο καλο ;)
--- End quote ---
το αμαξι το εχω δει στο κιατο.. Το εχω οδηγήσει... σιγουρα ειναι καλοπληρωμένο και δεν μπορει να το αμφισβητήσει κανεις αυτο.. Φρένα και ανάρτηση κανουν οσο το μισό αμαξι...
Τεσπα μαλλον θα προχωρήσω στην αγορά του αφου ξανα ελενγθει απο επαγγελματίες και οχι απο ερασιτεχνικό μάτι... Και ο θεός βοηθός..!!
Vidias:
τιμονι nardi και μαυροι αεραγωγοι παντως μου κανουν του 2001-2002 και οχι του 04'...
φιλικα παντα.
christofoross:
--- Quote from: vidias on March 16, 2015, 07:35:23 PM ---τιμονι nardi και μαυροι αεραγωγοι παντως μου κανουν του 2001-2002 και οχι του 04'...
φιλικα παντα.
--- End quote ---
και από το χειρόφρενο φαίνεται...
Delimx:
--- Quote from: fylpa17 on March 16, 2015, 05:35:58 PM ---Επίσης δεν ξέρω την τωρινή κατάσταση αν οι φώτο είναι 2 ετών. Αν και λέει άριστη. Κανένα συνεργείο για έλεγχο Θεσσαλονίκη;
--- End quote ---
Στη Ccr works πήγαινε για έλεγχο ο μηχανικός είναι και μέλος στο φόρουμ (Haris74) ,έχει εντρυφήσει επάνω στα miata,στείλε του π.μ για περαιτέρω πληροφορίες :good:
nmwisima:
--- Quote from: fylpa17 on March 16, 2015, 05:22:12 PM ---Με χρήματα στο χέρι τι τιμή να του ζητήσω κατά τη γνώμη σας;
--- End quote ---
Με ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, πες του 2,5 χιλιάρικα -αλλά να φοράτε γάντια μην καούν τα χέρια σας.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version