!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
nmwisima:
Ακυρο, γιατι μιλουσα για αλλο αμαξι... Αλλα αντι αλλων δηλαδη.
sebastian:
--- Quote from: perlas on February 10, 2015, 05:21:07 PM ---κανενα αυτοκινητο 15+ χρονων δεν λεγεται καλο
--- End quote ---
Aυτο και μονο,γιατι για ολα τα υπολοιπα δεν μου πεφτει λογος φυσικα,ειναι ακυρο παντως.Μεγαλο ακυρο. ;)
perlas:
--- Quote from: sebastian on February 10, 2015, 06:15:48 PM ---
--- Quote from: perlas on February 10, 2015, 05:21:07 PM ---κανενα αυτοκινητο 15+ χρονων δεν λεγεται καλο
--- End quote ---
Aυτο και μονο,γιατι για ολα τα υπολοιπα δεν μου πεφτει λογος φυσικα,ειναι ακυρο παντως.Μεγαλο ακυρο. ;)
--- End quote ---
σχημα λογου... αλλα κατα τα αλλα θελεις να μου πεις οτι ακομα και ενα καλο αυτοκινητο δεν θελει απολυτως τιποτα??? ολα τα αυτοκινητα θελουν κατι και ας μην ειναι κατι αναγκαιο. σινεμπλοκ ας πουμε που δεν αλλαζει κανενας και ποτε. και μιλαω για την πλειοψηφια δεν μιλαω για ολους για να μην παρεξηγουμαστε οπως στο προηγουμενο ποστ
option-D:
Εγώ για το ((((((spesial entision)))))) έλεγα πάντως. Με του λεφίνιο δεν ασχολήθηκα καν..
perlas:
--- Quote from: option-D on February 11, 2015, 12:47:42 AM ---Εγώ για το ((((((spesial entision)))))) έλεγα πάντως. Με του λεφίνιο δεν ασχολήθηκα καν..
--- End quote ---
sorry boy λαθος καταλαβα δαιν οιχα τω μιαλω μου εδο :giveheart:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version