!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]
steffl:
γιατι ολοι κοιτανε τα φθηνα και ειναι ολα χρεπια ενω με +1000 υπαρχουν πολυ ομορφα και προσεγμενα μχ που στο κατω κατω αν παρεις κατι φθηνο θα πληρωσεις της ζημιες x2 anyway o καθενας οτι θελει παιρνει
perlas:
--- Quote from: steffl on February 10, 2015, 01:15:49 PM ---γιατι ολοι κοιτανε τα φθηνα και ειναι ολα χρεπια ενω με +1000 υπαρχουν πολυ ομορφα και προσεγμενα μχ που στο κατω κατω αν παρεις κατι φθηνο θα πληρωσεις της ζημιες x2 anyway o καθενας οτι θελει παιρνει
--- End quote ---
συμφωνω απολυτα... ! αν ηταν για μενα δεν θα τα κοιτουσα καθολου αυτα. αλλα απο τι στιγμη που δεν ειναι δικα μου τα χρηματα.. :-\ θα το βοηθησω οσο μπορω το παλικαρακι και ελπιζω να μην βιαστει.
option-D:
--- Quote from: RustRat on February 10, 2015, 08:50:33 AM ---Άρα για αυτό που πόσταρα, δε ξέρουμε κάτι "κακό", να του πω να πάει να το δει.
Πιθανόν να έχουμε καινούριο μέλος σύντομα, τότε :)
--- End quote ---
Θα σου πω εγώ κάτι κακό.. Ο ιδιοκτήτης του και νομίζω ότι είναι αρκετό..
perlas:
--- Quote from: option-D on February 10, 2015, 04:31:08 PM ---
--- Quote from: RustRat on February 10, 2015, 08:50:33 AM ---Άρα για αυτό που πόσταρα, δε ξέρουμε κάτι "κακό", να του πω να πάει να το δει.
Πιθανόν να έχουμε καινούριο μέλος σύντομα, τότε :)
--- End quote ---
Θα σου πω εγώ κάτι κακό.. Ο ιδιοκτήτης του και νομίζω ότι είναι αρκετό..
--- End quote ---
δεν νομιζω οτι ειναι ωραιο αυτο.πως κρινει καποιος εναν κακο ιδιοκτητη??? ο λευτερης το εχει χρονια το αυτοκινητο.εχει ασχοληθει μαζι του,εχει τρεξει σε μερικους αγωνες με αυτο.κανενα αυτοκινητο 15+ χρονων δεν λεγεται καλο.ολα θελουν τα μαζεματα τους.τι να πουνε και κατι αλλα που εχουν φαει τρελο ξυλο και τρελες σουπες δηλαδη.αυτοι τι ιδιοκτητες ειναι?? το πιο δικαιο ειναι να παει σε ενα μηχανικο να τσεκαριστει οπως ολα τα υπολοιπα που πωλουνται και να μην χαντακωνουμε ανθρωπους που ξερουμε μονο φατσικα.
RustRat:
Το παιδί έχει συνεργείο Ford με τον πατέρα του, και ψάχνει παιχνίδι για πίστα/αναβάσεις/δρόμο κλπ
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version